5 gøyale aktiviteter for regnværsdager

Sommerdager med grå himmel og temperaturer som verken tillater bikini eller sommerkjole er aldri gøy, men det er alltid noe man kan gjøre for å kose seg innendørs.

Hjemmespa
Benytt anledningen til å pleie deg selv når du ikke er i solen. Etter mange timer i saltvann og på stranden skriker hud og hår etter ekstra oppmerksomhet. Ta en hårkur, skrubb kroppen og smør med bodylotion. Gi føttene en ansiktsløfting ved å gjøre din egen pedikyr, og sørg for å avslutte med en fresh sommerfarge på tåneglene. En suksess i åpne pumps og sandaler!

Ring en venninne
Hverdagen er for mange hektisk og de gode, lange venninnesamtalene kan bli sjeldne. Har du en ledig kveld innendørs har du også muligheten til å oppdatere deg på venninnefronten og dele litt sladder.

Se seriene du gikk glipp av
Skaff deg episoder fra serier du aldri fikk tid til å se, ta et glass vin og nyt det å ikke måtte gjøre noe. Flinke piker har godt av en pause i hverdagen!

Shopping
Du har kanskje fått feriepenger og butikkene kriger om å ha de beste sommertilbudene. Ingenting er bedre enn å handle sommertøy som faktisk tillater oss jenter å blomstre! Lette kjoler, åpne pumps og søte skjørt er aldri feil, så benytt sommeren til å bruke tøy du vanligvis må legge innerst i garderoben når temperaturen synker.

Frys ned
Innendørsdager er perfekte bakedager. Finn oppskrifter på rundstykker, paier eller søt hvetebakst som kan fryses ned til travlere dager. Da har du alltid noe liggende i frysen til alle anledninger, enten det er et uventet kaffebesøk eller du behøver en lettvint lunsj.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Lill Eva

Lill Eva Bråthen (24) kommer fra Trondheim, men er for tiden bosatt i Kristiansand. Hun har brukt de siste årene på å studere kommunikasjon og utviklingsstudier. I tillegg har hun også grafisk bakgrunn og pusler med det når hun finner tid. Lill Eva skal skrive under de fleste kategorier for Femelle.

En kommentar om “5 gøyale aktiviteter for regnværsdager

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul