6 Etsybutikker vi elsker

Vi har lett og lett i Etsy’s store butikkarkiv og trukket ut 6 klare favoritter.

Det er langt i fra lett å finne frem til de beste butikkene på Etsy, noe som er veldig synd, da det finnes så utrolig mange! Forhåpentligvis liker du disse seks forslagene like godt som oss.

1. WatercolorBook – Nydelige vannmerke print med blant annet flotte Disney-motiver til barnerom. Den har også andre print inspirert av filmer og kjendiser. Disse printene vil nok falle i god smak hos barna også!

2. Avitalos – Denne butikken lager supersøte pynteputer med uimotståelige motiv. Perfekt for barneværelset.

3. ChicagoFactory – Hjemmelagde bryllupskake-monogramer. Her er det et vanvittig nydelig utvalg! Disse vil absolutt bli et blikkfang som folk vil skryte av i bryllupet ditt.

4. TransparentEsDecor – Stilige og fargerike girlander til enhver anledning. Disse passer også perfekt som pynt til photoshoots og barnerom-dekor.

5. CaseCavern – Stort utvalg av nydelige deksel med vintagevri for både Iphone, Samsung, HTC ++ Her er det så mange fine at det nesten er umulig å velge seg en favoritt.

6. GreenGreenCloud – Nydelige brudebuketter som er laget av falske blomster, men de ser overraskende ekte ut. Mange kunne nok tenke seg en slik bukett hjemme på stua også, eller hva?

Bildekilde: Etsy

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul