6 tips til hvordan forholde seg til eksen

Hvis du nettopp har slått opp med kjæresten og leter etter måter som vil hjelpe deg til å ha et nøytralt forhold til han, er det noen bestemte skritt å følge.

Uten tvil, ville den klokeste løsningen for dere begge være å ha en nøytral posisjon mot hverandre. Dette er hvordan det kan oppnås:

 

  1. Lær deg å si farvel

Uansett hvor mange år du har dedikert til ham, hvis tiden har kommet, vær sterk nok og ta det endelige skrittet. Det er urettferdig mot dere begge å gjøre prosessen mer smertefullt. Ingen av dere vil være i stand til å fortsette å leve sitt eget liv, hvis du ikke forstår hvor viktig det er å være helt klar og bestemt om forholdet.

 

  1. Hold deg nøytral, men høflig

Prøv å tenke på hvordan du oppfører deg på jobb. Du har sannsynligvis møtt mange forskjellige mennesker, og du kan også finne noen av dem ganske ubehagelig og irriterende. Hva pleier du å gjøre i slike tilfeller? Riktig. Du holder deg profesjonell. Dette er noe du kan gjøre når du har med eksen å gjøre. La samtalene være rett på sak og nøytrale.

 

  1. Ro deg ned

Å være høflig er alltid en positiv ting som vil hjelpe deg i din videre kontakt med han. Ro deg ned før du starter samtalen. Ikke glem å være kort og presis. Kontroller situasjonen og ikke la diskusjonen bli til en uendelig krangel. Kjenn på hvordan du føler deg og sørg for at alle dine negative følelser og tanker er usynlig for han.

 

  1. Møt hverandre på et offentlig sted

Offentlige steder er et langt bedre alternativ enn ditt eget hjem når det er noe å diskutere med din tidligere partner. Forklaringen er veldig enkel. Vi oppfører oss på en annen måte når det er folk rundt oss. Vi ønsker ikke å se dum ut i andres øyne og blir mer sivilisert.

 

  1. Avslutt kranglingen

Hvis han er en aggressiv person eller bare noen som liker å krangle, er det eneste du kan gjøre å komme ut av forholdet. Respekter deg selv og ikke ydmyk deg selv ved å kaste bort din dyrebare tid på noen som ikke har noen plass i livet ditt lenger. Det kan være vanskelig i begynnelsen, men når du innser at du gjør det for deg selv, vil du innse at det var det riktige valget. Ditt oppdrag er å kvitte seg med din tidligere partner for å begynne å leve et lykkeligere liv. Ikke la eksen ødelegge dine planer.

 

  1. Finn en megler

Du kan alltids snakke med eksen din gjennom en venn eller familiemedlem du stoler på. Det er ulemper for det også da du må bruke mer tid på dette. Det eneste plusset her er at du aldri trenger å forholde deg ansikt-til-ansikt med han.

 

Kilde: http://wmnlife.com/

Skrevet av: Pamela Sandnes

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul