Actionkomedie uten humor

Jeg satte meg ned med et åpent sinn. Jeg skulle ikke la alle de andre anmeldelsene jeg hadde lest påvirke meg eller dømmekraften min. Det var lettere sagt enn gjort, for denne filmen var dårlig, dårlig, dårlig.

Jen er på ferie med foreldrene sine i Nice, etter å ha blitt dumpet av kjæresten sin. I Nice møter hun den kjekke Spencer, som virker som den perfekte mannen. Tre år senere er de gift, og lever et tilsynelatende normalt liv som nygifte. Det frem til en haug med mennesker prøver å drepe Spencer. Jen finner ut at Spencer ikke er den personen han har påstått at han var, men en tidligere leiemorder/spion. Det blir en kamp for å overleve for de to, som midt i kulevinden må takle problemer de to imellom.

«Killers» står oppført som action, komedie, thriller og romantikk. Den inneholdt ingen av de tre sistnevnte. Katherine Heigl og Ashton Kutcher gjør en lite overbevisende jobb som ekteparet Aimes. Faktisk så er det eneste som holder denne filmen oppe er Kutcher. Han er blitt så heit med årene at jeg ikke vet helt hvor jeg skal gjøre av meg. Satte filmen på pause bare for å kunne se på han.

Likevel er ikke han nok til å holde underholdningsnivået oppe – utseendet hans klarer det ikke på egenhånd. Kan nevne i slengen at også Heigl så rimelig smashing ut, men heller ikke hennes utseende var nok. Denne filmen var rett og slett forferdelig uoriginal og kjedelig. Den inneholder også en haug med tamme kommentarer som jeg ikke er sikker på om skal være morsomme eller ikke. Filmen er rett og slett veldig uengasjerende, uinteressant og… ugod. Den hadde så stort potensiale, denne filmen her, jeg pleier å like historier som denne. Dessverre funket det bare ikke denne gangen.

Katherine Heigl burde holdt seg til Grey’s Anatomy, og Ashton Kutcher burde holdt seg til… modellyrket.

Terningkast: 2Bildekilde: imdb.com

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

8 kommentarer om “Actionkomedie uten humor

  1. Jeg har lyst til å se filmen uansett hvor mye dårlig kritikk den får – jeg bryr meg som oftest ikke om filmanmeldelser, for jeg liker å gjøre opp min egen mening. Men har vel egentlig liten tro på at den filmen er så veldig mye mer enn gjennomsnittlig amerikansk. Altså midt opp i all dramatikken, så har man alltid tid til litt kjærlighet. Sjansen for at jeg ser den er allikevel stor. Det er tross alt Ashton Kutcher som er med – kan ikke gå glipp av dette. He he :) Noen ganger kan det være greit med filmer hvor man kun trenger å lene seg tilbake og «nyte» en film og ikke måtte tenke så mye.

  2. Jeg så filmen da den hadde premiære, og jeg elsket den faktisk! Men det at jeg så den med en veninne som får meg til å le av alt kan nok være grunnen til dette!
    alt i alt syntes jeg det var en smashing film ! :-)

  3. HELT enig med anmeldelsen! Så filmen på kino i går, og angret utrolig på at jeg hadde betalt for den ettepå.

  4. Jeg tror jeg skal se den:) Det er det samme med meg også, jeg pleier alltid å like filmer som får 2 i terningkast, så jeg bryr meg egentlig ikke om disse filmanmeldelsene..

  5. Jeg driter i anmeldelser jeg, hvorfor skal det bestemme om jeg skal se en film eller ikke? Nå fikk jeg faktisk VELDIG lyst til å se denne filmen:)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul