Adele med nytt album

To år har gått siden vi har hørt noe fra Adele. Den 24 januar kommer hennes nye album, 21. Musikken har nå tatt en ny vendig.

Nytt album og sjanger
Det nye albumet vil bli ganske så ulikt fra hva vi tidligere har hørt fra Adele. Hun vandrer bort fra pop, jazz, soul og blues, til fordel for roots og country musikk. Under turneen hennes i sørstatene, spilte hun mye musikk med inspirasjon fra Nashville. Dette fascinerte henne såpass mye at hun selv ville lage slike sanger.
-Jeg er virkelig blitt glad i country. Jeg føler de skriver de beste sangene, med tanke på følelsene og tekstene, i tillegg til måten de synger dem på, forteller den unge artisten til neonlimelight.com.

Det er ikke bare en ny sjanger vi får fra den unge artisten. Etter et uheldig forhold, har musikken fått preg av hevnlyst.
-Jeg var veldig sint på mitt personlige liv før. Men nå har jeg vokst opp litt, og tror jeg har blomstret inn til den personen jeg forhåpentligvis skal bli. Jeg er ikke lenger villig til å bli tråkket over, slik jeg var i forholdet som jeg sang om i den første plata. Jeg har overtaket nå. Så ja, albumet er kanskje litt bittert, innrømmer hun til showpizspy.com.

Angrer på valg
Britens debutalbum ble elsket av både fans og musikkjournalister. Hun fikk også flere priser for det kritikerroste albumet, blant annet Best New Artist og Best Female Pop Vocal Performance fra Grammy Awards i 2009. Også USA ble imponert over Adele. En stor turne var planlagt for statene, men i løpet av den perioden tok Adele et valg hun angrer på.
-Jeg drakk altfor mye på den tiden. Det var egentlig det kjærlighetsforholdet mitt besto av. Jeg orket ikke å være fra han, så jeg tenkte at «ok, da bare avlyser jeg alt da.» Jeg kan ikke fatte at jeg gjorde det… Det virker så utakknemmlig, sier Adele til Nylon Magazine. Heldigvis har Adele lært av tidligere feil, og er nå klar for å komme tilbake til musikken.

Femelle venter i spenning på det nye albumet. Hvordan tror du det blir?Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Siv

Siv K. Berg (20) er litt mer musikkinteressert enn folk flest. Hun studerer journalistikk ved Norges Kreative Fagskole i Bergen og har store planer om å bli musikkjournalist. På fritiden er hun alltid på jakt etter ny musikk, drikker litt for mye kaffe og spiller piano til fingrene sier stopp. For å lese mer om Siv, kan du besøke bloggen hennes: http://sivilist.blogspot.com/

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul