Kjærlighetssorgen og musikken tar tid

Cheryl Cole har en lang vei å gå for å bli en mer anerkjent popstjerne utenfor hjemlandets grenser, men det er absolutt mulig.

Som mange andre artister åpner Messy Little Raindrops med det som kan bli den største hit´en på skiva, Promise This. Vi kommer faktisk helt til femte spor, før sytingen begynner å komme. Med låten Amnesia viser Cole at hun fremdeles ønsker å klage sin nød om ulykkelig kjærlighet. Det er greit nok det, men sangen er for ensformig. Så da spørs det om du allerede har fått avsmak eller om du tørr å høre videre. Går du for det siste alternativet er Happy Tears et brukbart og godt forsøk på å vise en mer personlig side av Cheryl Cole.

Ubalanse
Det virker som om musikkprodusentene ikke har klart å bestemme seg om de ville lage låter egnet for dansegulv og treningssentre, eller om de skal la artisten få uttrykke seg til det fulle. De har antakeligvis prøvd å finne en balanse, men de er langt ifra å lykkes. Låten Raindrops er bare et eksempel på at gjentakelser er brukt som et hyppig virkemiddel på albumet. Mange av låtene blir rett og slett for masete.

Gjenbruk
Tre spor er også tatt med fra hennes forrige album 3 Words, som Fight For This Love, Parachute og 3 Words. Mest sannsynlig for å sørge for at de som faktisk kjøper albumet får noe igjen for det. Alt i alt inneholder Messy Little Raindrops låter som kan surre og gå i bakgrunnen, uten at du nødvendigvis må lytte til ordene.

Det lille ekstra
Med tanke på både skilsmissen og malariasykdommen tidligere i år er det lett å sympatisere med Cole. Dama er slående vakker og lykkes på den røde løperen, og som X-factor dommer i England. Dessverre har hun enda ikke funnet sine musikalske trekk som gjør at vi kjenner henne igjen som artist.

Tidspunktet på utgivelsen var noe uheldig, da hun lett faller i skyggen av den mørke og nå rødhårete skjønnheten, Rihanna. Men med tanke på at det nærmer seg jul, er det ikke utenkelig at cd-en vil ligge under mange juletrær, slik at hun kan lage et nytt og bedre album. Det er utvilsomt andre som synger mye dårligere.

Vi savner en litt sterkere og mer personlig Cheryl Cole, med tanke på alt som har skjedd. Det må vi antagelig vente med å få høre til neste år.

Terningkast: 3

Anbefalte låter
– Happy Tears
– Promise This
– Fight For This LoveKilde: imdb.com
Bildekilde: Vogue/Getty Images

Skrevet av: Femelle

2 kommentarer om “Kjærlighetssorgen og musikken tar tid

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul