Black Swan premiere i Hollywood

Det talentfulle teamet bak thrilleren Black Swan promoterte deres film i Hollywood i går.

Natalie Portman møtte opp på de etterlengtede Hollywood premieren av Black Swan i går kveld, og så ut til å storkose seg på den røde løperen sammen med sine filmkollegaer Mila Kunis og Winona Ryder. Regissøren Darron Aronofsky var selvfølgelig også tilstede.

Beintøff superstjerne
Det har lenge vært rykter om at Natalie kommer til å bli nominert for en Oscar for sin rolle i Black Swan, og stjernen har god grunn til å være stolt av seg selv. I et intervju uttalte Natalie at hun prøvde å ta på seg filmroller som virkelig utfordrer henne.

– Når det kommer til arbeid prøver jeg å gjøre ting som skremmer meg, fordi jeg vet at de også kommer til å utfordre meg. Men jeg visste virkelig ikke hva jeg bega meg ut på med Black Swan. Jeg skjønte ikke helt hvordan det kom til å bli. Men klisjeen er faktisk sann, jo mer du putter inn i arbeidet, jo mer får du ut av det, uttalte Natalie til GossipCenter.com.

Delt oppmerksomhet
Det har i all hovedsak vært Natalie som har fått mest skryt rundt filmen og samtidig har det vært hun som har gjort flest promoteringer. I oktober var det vakre Mila Kunis som fikk all oppmerksomheten ved å stille opp alene på premieren i London. Heldigvis klarte både hun og Natalie å dele på søkelyset i går kveld. Noe som er litt morsomt er at både Natalie og Mila har brukt de siste månedene på å spille inn to så å si helt identiske filmer. Hvilken film som blir en hit gjenstår å se, men forventningene er nok mye høyere til Natalie på grunn av hennes store karriere.

Mila og Winona gikk begge to for den lille sorte på premieren i går, mens Natalie kjørte på med en litt mer fargerik kjole fra Rodarte.

Black Swan kommer på norske kinoer i januar neste år.Kilder: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul