Bli kjent med Caroline Sandelin

Caroline Sandelin (23) fra Porsgrunn har drevet bloggen sin i 2 år.

Den siste tiden har bloggeren opplevd økte lesertall og oppmersomhet fra media. Noe Caroline selv er veldig ydmyk om når jeg konfronterer henne. Ydmyk var vel det siste ordet jeg forventet å bruke i sammenheng med dennne relativt ironiske og lite selvhøytidlige bloggeren som bruker alle sine penger på sko, og beskriver seg selv som over gjennomsnittet selvopptatt.

Londons svar på skogale Carrie Bradshaw

Humor og sko er en litt uvanlig miks. Men i hovedsak er det disse to elementene som preger bloggen til den morsomme og skogale bloggeren Caroline Sandelin. Selv ler hun og sier at hun passer på å ikke blande sko og humor, for sko tar hun faktisk veldig særiøst. Faktisk så særiøst som 26 par på 3 måneder. Noe skyldes kanskje at Caroline bor og jobber i England som skoselger i Kurt Gieger-kjeden. En jobb hun selv mener er drømmejobben, selv om hun kanskje føler at hun står litt fast, men ansattrabatten er noe hun ikke er villig til å gi slipp på riktig enda, tøyser hun.

Opplevde plutselig suksess
Carolinesandelin.blogg.no har mellom 500-1000 lesere om dagen, og det var en blanding av vinterdepresjon og eksponeringsbehov som utløste Carolines bloggstart i 2009.

Før hun startet bloggen sin leste hun flere blogger, og syntes at alle bloggerne hadde så fine liv. Med masse klær og sminke, og de fikk være med på all moroa. Så hvis hun startet sin egen blogg ville sikkert hennes liv bli like fint. Det var tanken.

Selv skjønner hun ikke helt hva som har skjedd. En dag våknet hun opp uten å ha blogget på tre dager og lesertallet hadde fordoblet seg.

«Jeg prøvde å finne ut hva som hadde skjedd, men det er fortsatt et mysterium. Jeg har blogget ganske lenge, så alt har kanskje bare bygget seg opp over tid. Jeg har vært nær å slutte å blogge flere ganger, men så tenker jeg på alt jeg har bygget opp, og hvor mye tid jeg har brukt. Det er ikke før nå at jeg endelig begynner å se resultater av alt arbeidet jeg har lagt bak.»

Hardt arbeid har det vært. Bloggen oppdateres minimum en gang om dagen. Hun tar de fleste bilder selv, med litt hjelp fra venner og kjæresten.

Hun har ingen reklame på bloggen så hun tjener ikke en krone på alle timene hun legger ned i det, og hun får heller ingen utnytte av alle de morsomme tingene hun blir invitert med på som blogger som følger av at hun ikke bor i Norge.

Inspirert av stilsikre fashionistaer
Inspirasjon til å blogge og kle seg henter hun fra Kate Moss og Rachel Zoe.

«Det er effortless perfection på høytnivå og moten i England er fantastisk. Folk tørr mer, og det er mye lettere å finne sin egen stil her enn hjemme i Norge. Motebloggerne i Norge har en tendens til å se klin like ut. De tar etter hverandre, og tilslutt har alle det samme. Finnes det en moteblogger der ute uten en Mulberry Alexa og Jeffrey Campbell sko?»

Caroline leser flere blogger selv, noen av de er Fashiontoast, Everything but the dress (Kurt Geiger’s blogg), Ulrikke Lund, Dagens Outfit, Livingdoll og Verozitas.

Det som provoserer henne mest i bloggverden er dårlige webcamera og Iphonebilder.Og bloggere som gjør hva som helst for oppmerksomhet, eller lar seg kjøpe.

Ikke klar for familie
«Personlig så tror jeg at livet mitt vil være stort sett det samme i noen år fremover. Jeg er ikke interressert i noe familieliv med det første. Tanken skremmer meg rett og slett. Kjenner jeg meg selv rett så ender jeg vel opp hjemme hos mamma igjen fordi jeg aldri kommer til å få råd til et eget hus. Men de bekymringene får jeg ta når den tid kommer.»

I mellomtiden bruker hun alle sine penger på sko og klær. Som hun fortsetter å deler med oss på sin morsomme blogg. En blogg hun mener ikke har noe budskap, men skulle den hatt ett ville det nok vært;

«Ikke lev livet for seriøst! Ikke spar penger, bare kjøp det du har lyst på!»

Skrevet av: Ida Jensen

Ida Jensen er utdannet frisør og makeup artist. Har lang fartstid innenfor personligstyling og har i det siste jobbet litt med motestyling. Her på femelle vil Ida dele sine tips innenfor mote, make up og hår. Ellers blogger hun på http://motemas.blogspot.com.

2 kommentarer om “Bli kjent med Caroline Sandelin

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul