Breaking Dawn blir to filmer

Vi trodde alle at slutten på «Twilight-sagaen» var nær, men der tok vi rimelig feil. I går bekreftet nemlig Summit Entertainment at den siste boken, «Breaking Dawn» blir delt opp i hele to filmer.

Må ligne boken
Årsaken har nok garantert noe med at boken er mye lengre enn de andre bøkene. Samtidig er det mange viktige hendelser som skjer, og de er alle nødvendige å spille inn for at filmene skal ligne historien fra boken mest mulig. Premieredatoen for den siste filmen er enda ikke avklart, men den fjerde filmen – første halvdel av «Breaking Dawn», har foreløbig premiere i November 2011.

Trioen fortsetter
Ingen av hovedrollene hadde skrevet under en lengre kontrakt enn på fire filmer, men i følge Deadline Hollywood har dette gått i orden, og både Robert Pattinson, Kristen Stewart, Taylor Lautner blir å se i den absolutt siste filmen. Innspillingen av av filmene starter allerede i høst ifølge ABC News.

Den tredje filmen i sagaen, «Eclipse» har kinopremiere den 30. Juni. Mens vi alle venter utålmodig i spenning kan vi kose oss med den mye omtalte traileren til «Eclipse».

Kilder: cinematical.com, vg.no
Bildekilde: Fra filmen «Eclipse», stepheniemeyer.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul