«Breaking Dawn» traileren er kommet!

Sjekk ut den etterlengtede traileren av «Breaking Dawn: Part I».

Vi har visst en god stund nå at traileren ville bli vist på MTV Movie Awards i år, og nå er den endelig kommet ut. I traileren får vi for første gang se hvordan «Bella» (Kristen Stewart) ser ut når hun gifter seg med «Edward» (Robert Pattinson), og vi får også se noen sniktitter på den hete bryllupsnatten – en natt som også resulterer i en graviditet.

Filmen har sin egen hjemmeside som nå har blitt fylt opp med mange ferske bilder – noe alle fans helt sikkert vil sette pris på.

Den allerede populære filmtraileren har flere såkalte «OMG» øyeblikk for Twilightfans. Vi i Femelle har tippet oss frem til de tre største.

1. Bryllupet. Å se Bella gå ned alteret mot Edward kommer til å bli tidenes filmøyeblikk for hn hver romantisk sjel.

2. Bryllupsnatten. For de som har lest bøkene, så ligger det nok store forhåpninger til denne scenen. I traileren før vi blant annet se at Edward ødelegger sengen.

3. Graviditeten. Hvem gleder seg vel ikke til å få en første titt på Bella’s gravide mage?

«Breaking Dawn: Part I» blir uten tvil årets største kinobegivenhet. Den har Norgespremiere 18. November.

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “«Breaking Dawn» traileren er kommet!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul