«Buffy» blir til film

Warner Bros gjør seg nå klare for nyinnspillingen av Buffy the Vampire Slayer.

I dag annonserte filmselskapet Warner Bros at de har tatt på seg Buffy-prosjektet. Nyinnspillingen skal bli en film og ikke en tv-serie, og denne gang kommer regissørene Whit Anderson og Charles Roven til å fokusere på å vise en ny side av Buffy. Filmen vil bli både mer actionfylt, samt også mer sexy.

Seriens historie

Buffy the Vampire Slayer startet allerede i 1992, med filmen av samme navn. Den gang med Kristy Swanson og Luke Perry som hovedrollene. Allerede fem år etter kom tv-serien med godt kjente Sarah Michelle Gellar og David Boreanz. Den overnaturlige serien varte i hele 7 sesonger og den ble raskt en stor favoritt blant tv-tittere over så å si hele verden.

Kjent regissør
Charles Roven er mannen som regisserte Dark Knight, og det er vanskelig å tro at han vil mislykkes med dette nye filmprosjektet. Det er nok mange som både gruer og gleder seg til nyinnspillingen. Den trofaste fanskaren vil nok synes det blir litt snodig uten Sarah Michelle Gellar og resten av gjengen, mens de samtidig vil være litt nysgjerrige. Hvem som skal spille hovedrollene er fortsatt et stort mysterium.

I følge L.A Times vil Buffy the Vampire Slayer: The Movie vises på kino i løpet av de to neste årene. Filmens navn er foreløbig ikke bestemt.

Hva tror du om en slik nyinnspilling?Kilder: imdb.com, L.A Times

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

5 kommentarer om “«Buffy» blir til film

  1. Charles Roven regisserte ikke The Dark Knight, det var det Christopher Nolan som gjorde. Charles Roven var producer.

  2. Uten skaperen av Buffy, Joss Whedon, blir dette bare dårlig, skuffende egentlig, hadde vært så utrolig bra om han hadde regissert filmen eller skrevet manus :)

  3. Dette er rett og slett latterlig. At de ikke skal inkludere Joss gjør dette straks til en tapt sak. Hadde det vært hans prosjekt hadde jeg hatt STOR tro på det. Uten hans humor og personlige preg burde de ikke hatt lov å kalle dette for Buffy The Vampire Slayer.

  4. Tror den hadde blitt best med Joss Whedon som manus-forfatter o.l. , men tror også at den har en mulighet. Jeg ser i vært fall fram til den kommer på kino og vite hvem som blir den nye «Buffy» Store forhåpninger til Jennifer Lawrence som Buffy og eventuelt Shailene Woodley. Håper de lykkes! Elsker alle karakterene i TV-serien (ser på den nå) og skuespillerne, men ser også lyst på nye fjes i en storslått film.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul