«Burlesque» i Japan

Christina Aguilera flørtet med fotografene på Burlesque premieren i Tokyo i går kveld.

Sangerinnen gikk for knallrøde lepper sammen med sin lange, sorte kjole fra Elie Saab, og ble møtt av sine filmkollegaer Cam Gigandet og Kristen Bell, samt også regissøren av filmen, Steven Antin. Christinas nye flamme, Matt Rutler var ikke å se på premieren. Det ser ut til at paret vil holde kjærlighetslivet sitt lavt for pressen.

Stemmen bak Gossip Girl, Kristen Bell klarte elegant å utklasse Christina sitt antrekk med sin røde, lårkorte Azarro kjole. Sukkersøte Kristen klarte også å stille opp med perfekt sminke for anledningen. Noe Christina ikke helt får noen suksess med. Hun ser ut til å ha blitt litt for glad i den røde leppestiften.

Den 17. november var det storpremiere av Burlesque i Hollywood, og Kristen Cavallari, AnnaLynne McCord og Khloe Kardashian var bare et fåtall av stjernene som møtte opp.

Burlesque har Norgespremiere den 28. januar neste år.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty ImagesSkrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul