Filmanmeldelse

Med tanke på alle de dårlige barnefilmene som har kommet ut de siste årene, var jeg veldig skeptisk da jeg i kveld satte meg ned for å se den nye animasjonsfilmen til Colombia Pictures og Sony Pictures Animation. Nå skal det jo sies at jeg ikke er noe barn lenger, og sikkert ikke har en dritt jeg skulle sagt når det kommer til barnefilmer, men la meg si én ting: Cloudy With a Chance of Meatballs er HELT fantastisk morsom!

Flint Lockwood drømmer om å komme med en oppfinnelse som gjør han populær. Som gjør at alle vil like han. Han vil lage en oppfinnelse som alle elsker. En dag kommer han opp med den fantastiske ideen å lage en maskin som gjør vann om til mat. Maskinen funker også, og Flint blir elsket av alle. Dessverre går populæriteten han litt til hodet, og maskinen blir litt… overopphetet. Plutselig regner det pølser på størrelse med flaggstanger, og folk blir sugd opp i tornadoer skapt av spaghetti. Kanskje du skjønner litt av ideen?

Det høres kanskje teit ut, men skal du se én animasjonsfilm i vår, burde det være denne. Jeg tror både barn og voksne barn kommer til å elske personene, kommentarene og effektene. Dette er rett og slett en film for barn i alle aldre! Små barn kommer til å like den fordi de ikke forstår alle spøkene, og store barn kommer til å le FORDI de forstår alle spøkene! Er du med? Det skal sies at jeg har en forkjærlighet for gode animasjonsfilmer, men denne går jeg virkelig god for! Opptil flere kjente navn er også med i rollelisten: Bill Hader (SNL), Anna Faris (Scary Movie-filmene), Mr. T (A-Team) og Andy Samberg (SNL og Hot Rod). Hvordan skulle det egentlig kunne gå galt?

Legg gjerne igjen en kommentar om du har sett filmen og er enig eller uenig!

Bildekilde: Fra filmen «Cloudy With a Chance of Meatballs».

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

3 kommentarer om “Filmanmeldelse

  1. Jeg tror datteren din kommer til å elske denne filmen – og du også :D

    Med rææva barnefilmer mener jeg bare at jeg har blitt skuffet så alt for mange ganger :P

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul