De beste sexscenene fra SATC

Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte åpnet en helt ny verden for oss kvinner da første sesong av «Sex & Singelliv» begynte i 1998.

Aldri før hadde vi sett kvinner på TV som både var og snakket så åpent om sex. «Endelig» tenkte vi alle sammen. De mest vulgære og erotiske scenene er definitivt med Kim Cattrall (Samantha Jones), og både hun og de andre jentene ble veldig raskt kvinner vi ikke kunne vært foruten.

Femelle har plukket ut de 5 beste sexscenene fra den ultimate jenteserien.

(Innhold for de over 16 år)

5. Samantha og Mr. Cocky

Med en god del erfaring har Samantha endelig funnet en mann som overgår dem alle. Han har det største uttyret hun noen gang har sett, og selvfølgelig må hun teste han ut også. Det er tross alt Samantha vi snakker om. Til hennes skuffelse går det ikke helt som planlagt..

4. Carrie klarer ikke å motstå Mr. Big

Dette er en veldig kjent scene som ikke er så veldig vulgær, men utrolig opphissende. Vi kan nesten føle hvor mye Carrie har lyst på Mr. Big. Dette er også scenen hvor hun er utro mot sin herlige kjæreste Aidan. Fy!

3. Samantha og pensjonisten

«I’m a trysexual. I’ll try anything once», har Samantha uttalt i serien, og den dama kødder ikke. I scenen nedenfor prøver hun å overbevise seg selv om at hun kan ha intim omgang med en veldig gammel mann. Det ender selvfølgelig med at hun løper raskt som bare rakkern ut derfra..

2. Miranda faker orgasme

Miranda, Miranda, Miranda.. Hun gjorde den store feilen å faktisk fortelle en fyr at hun alltid har faket orgasme sammen med han. Han er villig til å lære, og det byr på mye dårlig sex for Miranda. Desverre er ikke alle mannfolk supermenn i senga.

1. Samantha og hennes manglende orgasme

Den absolutt beste scenen i serien er faktisk hvor Samantha IKKE oppnår orgasme. Hun prøver og prøver, men ingenting skjer. Det ender med at hun må gi opp, og Samantha opplever verdens undergang – hun tror hun har mistet orgasmen sin for alltid.Kilde: imdb.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul