De perfekte bryllupsgavene

Skal du i bryllup i sommer, men er usikker på hva du kan gi til brudeparet? Femelle hjelper deg.

Før i tiden var det vanlig at brudeparet bodde hver for seg, frem til de svarte ja i kirken. Da var det kanskje litt lettere med bryllupsgaver, i og med at de som oftest trengte absolutt alt.

I 2010 er det litt annerledes, og de fleste har kanskje bodd sammen i flere år, før de smies i Hymens lenker. Nå er det også vanlig for brudeparet å registrere en typisk gaveliste hos enten Glassmagasinet eller TilBords, for å gjøre det hele litt lettere for gjestene. Dette kan være gaver som forsvinner fort, og dersom du skulle være den som er sent ute, er det lurt å ha noen backup-gaver på lur.

MoccaMaster

En god, gammel kaffetrakter er alltid kjekt å ha, enten du skal ha middagsselskap med venner, eller gjester til julaften. I tilegg er dette ofte en ting som samboere ikke gidder å investere i selv.

Opplevelsesgave

Gi brudeparet en billett til noe litt annerledes. Det kan for eksempel være et gavekort på en konsert, et teaterstykke eller kanskje en forestilling i Operaen?

Raclettesett & Fonduegryte

Matlaging kan fort bli en kjedelig hverdagsrutine, derfor kan det være spennende for de nygifte å innføre noen nye spisevaner i løpet av hvetebrødsdagene. Med et raclettesett, eller en fonduegryte, vil brudeparet få mange hyggestunder med mat og en god flaske vin – både alene og med venner.

Speilreflekskamera
Dersom du har tenkt til å legge mye i en gave fra deg, er et speilreflekskamera en utrolig fin idé. Med dette kan de forevige både bryllupsreisen sin, og fremtiden som kommer.

Damaskduker
Hvem ønsker vel ikke å dekke et lekkert bord til festlige anledninger? En grov duk gjør susen, og er ofte prikken over i’en. Sats på rolige farger, enten hvit eller sort. Hvit er alltid en sikker vinner.

Sengetøy
Velg et sengesett i delikate farger, som kan passe inn i alle innredninger. Sats på hvitt, brunt, beige eller kremfarget.

Kakefat i alle former og fasonger
Kakefat er absolutt noe de nygifte vil trenge i fremtiden, men som de garantert ikke tenker så mye på selv. Til ekteskap hører barn, og til slutt blir de en del av en stor familie, og dermed blir det mange familieselskap.

Gavekort
Gavekort kan kanskje være kjedelig å gi bort, men dersom du for eksempel gir et fra samme sted hvor de har registrert gavelisten sin, vil dette garantert gå til noe de virkelig ønsker seg, og trenger.

Bildekilde: Thinkstock Photos

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul