Den andre siden av Leighton

Femelle har sjekket ut enda en av gossip-girls sangfugler. Denne gangen Leighton Meester, og artist-delen av henne er mye mer rocka enn vi er vant med å se henne på tv-skjermen.

Vakre Leighton Meester går for å være en ekte ”upper-class” kvinne i serien Gossip Girl, med de dyreste antrekk og en bitchy attitude. Til daglig er hun heller det stikk motsatte, og har en lovende artist-karriere framfor seg i tillegg til sin skuespiller-karriere.

Det var nok ikke mange som kjente henne igjen da hun sang med Cobra Starship i den store hit-en ”Good Girls Go Bad”, hvor hun også er med i musikkvideoen deres. Leighton har ganske mørk sangstemme, og det er ikke så lett å kjenne henne igjen når man kun hører henne synge. Hun er ikke den eneste fra Gossip Girl-serien som prøver seg på musikk-fronten. Både Taylor Momsen og Ed Westwick synger i egne band.

Hvorvidt Meester kan å synge live kan dog diskuteres. Innimellom høres det litt falskt ut, og hun treffer ikke alltid tonene. Man merker fort at hun er nybegynner på scenen, og det virker ikke som hun er vant med tilskuere på den måten. Forståelig, og alle disse tingene kan forbedres. Hun har virkelig potensiale. Alle sangene hun til nå har kommet ut med er veldig bra, og hun har så absolutt en sangstemme verdt å sjekke ut til tross for småfeil.

De fleste sangene hun til nå har kommet ut med, har hatt et rocka preg over seg og dette viser også Meester når hun står på scenen. En av sangene hun har kommet ut med er ”Somebody To Love” med Robin Thicke, og dette er foreløpig den eneste musikkvideoen hun har laget, foruten ”Good Girls Go Bad” med Cobra Starship.

Hun har laget en egen verson av ”Bette Davis Eyes”, som opprinnelig er laget av Kim Carnes, og dette er etter vår mening en av hennes beste sanger så langt. Leighton Meester har enda ikke gitt ut noe album, men vi skal ikke se bort ifra at det kommer etter hvert.

Terningkast: Alt i alt får hun en god 3-er.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Jeanette

Jeanette Sæther er 23 år og ferdig med 1 år av hennes bachelorgrad i journalistikk på deltid gjennom NKS nettstudier og Høgskolen i Oslo. Hun er vel det man kan kalle over gjennomsnittet interessert i mote og drømmen er en framtid hvor hun kan jobbe med både mote og journalistikk. Hun er opprinnelig fra Oslo, men bor for tiden i Trondheim. Til daglig driver hun bloggen feathersfromabird.com.

4 kommentarer om “Den andre siden av Leighton

  1. hun har en sang som heter «your love’s a drug», den er ikke rocka, men en skikkelig glad sang =D der hører du også mye mer hvilken god sangstemme hun egentlig har ;)

  2. Tanja: Elsker den sangen! «Body control» og «set it on fire» er også 2 utrolig bra sanger.

    Prinsesse Vilikke: Ja det er sikkert old news for noen, men tror også det er en del som ikke vet at hun synger =) Elsker stilen hennes!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul