Derfor elsker vi høsten

Den uvanlig varme norske sommeren vi har hatt i år, har begynt å nærme seg slutten, og selv om det er litt trist, bør vi absolutt prøve å glede oss over høsten også. Vi har listet opp fem grunner til hvorfor vi elsker den fargeglade sesongen.

1. Aller først må vi selvfølgelig nevne fargene! Høsten bringer med seg så mange nydelige, fargesprakende farger og selv om bladene ikke henger så lenge på trærne, er det umulig å ikke bli litt betatt av hvor fine de er.

2. Noe som også endrer seg om høsten er luktene. Bort med sommerens lukter av grilling, solkrem og nyklippet gress. Nå er det lukter vi forbinder med kos og hygge som gjelder, nemlig duften av tente te-lys og vedfyring i peisen.

3. Det aller beste må vel være temperaturen. Hvor herlig er det vel ikke å ha muligheten til å kunne gå med genser igjen? Endelig kan vi ta på oss litt mer klær uten å svette ihjel. En annen positiv ting er jo at alle butikkene lanserer herlige høstkolleksjoner (løp og kjøp!)

4. Sommerferien er over og et nytt skoleår står for tur. Hvor enn godt det er med sol, sommer og ferie, så er det likevell litt godt å komme seg tilbake til hverdagen og inn i en fast døgnrytme igjen. Flesteparten kan nok si seg enige i at de synes starten på et nytt skoleår alltid er veldig spennende. Det føles på en måte som å starte på nytt med blanke ark. Tvi tvi!

5. Selvfølgelig elsker vi Halloween. I slutten av oktober er det endelig tid for årets skumleste dag igjen. Halloween skal «feires», utkledde barn kommer på døren for knask eller knep og vi andre kryper opp i sofaen med grøsserfilm-maraton. Om du er av den lettskremte sorten, kan det derimot hende at du låser deg inne og velger å se en romantisk komedie istedet. Fy så kjedelig du er.

Bildekilde: Thinkstock

Skrevet av: Reidun Beate S. Hagen

26 år gammel gründer og alenemamma fra Trondheimsområdet.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul