Dette må være med på jentevors

Det er ikke alt som aksepteres når gutta er tilstede på vorspiel, derfor er det helt nødvendig med jentekvelder i ny og ne.

Her er Femelles tips til hva dere kan gjøre for å få tidenes beste jentekveld!

Temakveld
Glem Facebookinviten, og lag heller morsomme innbydelser til et temavors! Dersom det skal være antrekk med i innbydelsen, bør det selvsagt være et tema som gjør det mulig å bruke antrekket på byen senere. Kanskje noe så enkelt som cocktailparty, summerparty, at alle kler seg i en bestemt farge, eller at alle drikker det samme? Det finnes et hav av muligheter.

Velkomstdrink
Ingenting er som å bli møtt av en drink i døren. Gjerne en med paraplyer, sukker, og frukt på glasskanten. Du kan også lage ferdig en bolle med fargerik punsj, og la de forsyne seg selv når de kommer inn i stuen. Sjekk ut aperitif.no for tips om herlige drinker.

Mixmaster
Ha en mixmaster stående, og be alle jentene ta med seg forskjellige ingredienser. Gjør en konkurranse ut av det, og la en etter en lage drinker til alle sammen. Mot slutten av kvelden har dere sikkert kommet fram til en vinner, og formen er garantert upåklagelig.

Musikk
Dans på bordet etter Spice Girls, Britney Spears eller Destiny’s Child. Det er viktig å benytte anledningen til å høre på gamle slagere når det bare er dere jentene. Kanskje noen av dere til og med husker dansemoves fra 90-tallet? Husk nabovarsel!

Mat
Er ikke alle jenter utrolig glad i mat når de drikker? Lag noe skikkelig godt, gjerne sammen, og drikk fantastisk vin til. Tapas er herlig kosemat. Sjekk ut matprat.no for mange, gode oppskrifter. Husk at det er lov å drikke mens matlagingen pågår. Drinkene kan spares til desserten.

Karaoke
Trenger vi å si mer? Karaoke er obligatorisk på jentekvelder, enten du er en sangfugl eller ei. Eier du ikke karaokemaskin selv, finnes det alltid noen andre som har. Femelle anbefaler disse SingStar-diskene for PS2: Boybands VS Girlbands, ABBA, ’80s og ’90s.Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Caroline

Caroline er forfatteren bak bloggen www.fotballfrue.no, og har studert journalistikk på Norges Kreative Fagskole. Til daglig jobber Caroline som partner og journalist i Femelle, og er tekstforfatter for Emil & Samuel, samtidig som hun driver en av Norges største blogger.

5 kommentarer om “Dette må være med på jentevors

  1. Ingenting slår et skikkelig old hits vors:D Spice Gilrs, Backstreet Boys, Westlife, M2M osv. Garantert god stemning:D

  2. Som nysingel og nyinnflyttet i egen leilighet blir nok disse tipsene tatt i bruk i helgene fremover ^^

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul