Drikk som jentene i SATC

Vi kan aldri få nok av Carrie, Samantha, Miranda og Charlotte! Og hva er vel bedre enn å kunne nyte de samme drinkene som New York-jentene?

Vil du imponere venninnene dine ved å lage de populære drinkene fra «Sex And The City»? Femelle gir deg oppskriftene på Flirtini, Manhattan og Cosmopolitan. Disse er et must for ultimate jentevorspiel.

Flirtini

Topp jentekvelden med en frekk og sprudlende drink! Flirtini drinken ble en stor hit etter at den ble vist på slutten av den tredje sesongen av SATC. Dens tropiske utseende får den til å virke uimotståelig.

3 cl vodka
6 cl anansjuice
6 cl champagne

Bland ingrediensene og hell over i et høyt glass eller i et martiniglass. Pynt gjerne med ananas på kanten av glasset.Manhattan
Server gjestene dine eksklusive dråper inspirert av New York og Manhattan.

8 cl bourbon
4 cl søt vermut
4 dråper angostura bitter
To cocktailbær

Hell bourbon og vermut i et røreglass og fyll halve glasset med is. Pisk blandingen og sil med skje mens du heller blandingen over i to avkjølte cocktailglass.

Drypp to dråper angostura bitter i hvert glass og pynt med cocktailbær.

Cosmopolitan
Få følelsen av å sitte rundt bordet med SATC-jentene med selve symbolet på serien! Cosmopolitan har vært Carries førstevalg gjennom hele serien, og det av god grunn. Ikke bare ser drinken herlig ut med sitt forfriskende utseende, men den smaker himmelsk også.

3 cl vodka
1 cl cointreau
1,5 cl limesaft
3 cl tranebærjuice

Hell alt i en shaker med is og rist godt i 10 sek. Sil alt over i et avkjølt cocktailglass og pynt gjerne med en limebåt på kanten av glasset.

Kos dere med disse tre herlige drinkene!Kilde: drinksmixer.com
Bildekilde: Thinkstock photos

Skrevet av: Lill Eva

Lill Eva Bråthen (24) kommer fra Trondheim, men er for tiden bosatt i Kristiansand. Hun har brukt de siste årene på å studere kommunikasjon og utviklingsstudier. I tillegg har hun også grafisk bakgrunn og pusler med det når hun finner tid. Lill Eva skal skrive under de fleste kategorier for Femelle.

En kommentar om “Drikk som jentene i SATC

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul