Dvd-nyhetene du må se

I august begynner det sakte, men sikkert å bli litt kaldere i luften. Kanskje trekker du og vennene deres litt oftere mot å se en film i stedet for å dra på stranden.

Femelle har plukket ut de tre beste filmnyhetene du bør få med deg denne måneden.

New York, I Love You
New York har alltid hatt en stor plass i filmverden, og «New York, I Love You» byr på alle slags typer kjærlighet. Alt fra den første kjærligheten til ekte gjengjeldt kjærlighet.

Filmen er delt opp i mange kortfilmer om forskjellige kjærestepar, og gir oss et innblikk i forskjellige folk sitt følelsesmessige liv sammen. En fantastisk film som absolutt burde ses. Passer best for jentekvelder!

Skuespillere: Scarlett Johansson, Natalie Portman, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Justin Bartha, Hayden Christensen, Rachel Bilson, Shia LaBeouf, Christina Ricci m.f.

Roman Polanskis Skyggen
Ewan McGregor spiller en «ghostwriter» som leverer tekster i andres navn, og får tilbud om å ta over skrivingen av tidligere statsminister Adam Langs memoarer. Han tar jobben, men merker straks at prosjektet er dødsdømt da den tidligere skribenten blir funnet død under mystiske omstendigheter.

En mystisk og litt skummel film som du burde se i armkroken til kjæresten din.

Skuespillere: Ewan McGregor, Pierce Brosnan, Kim Cattrall, Olivia Williams m.f.

The Lovely Bones
14 år gamle Susie Salmon blir myrdet. I denne rørende filmen følger vi hennes liv etter døden hvor hun prøver å nå sin far, og hjelpe han med å finne morderen. Samtidig må han beskytte familien før Susie kan gå videre.

Denne filmen setter en stort inntrykk og får deg virkelig til å tenke. Med nervene på høygir er dette en av årets beste filmer.

Skuespillere: Stanley Tucci, Mark Wahlberg, Susan Surandon, Rachel Weisz m.f.

Kilde: imdb.com, cdon.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

2 kommentarer om “Dvd-nyhetene du må se

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul