DVD-nykommere

Sommeren er snart i full gang, og vi gleder oss vilt til lange dager med sol og bad. Men skulle du trenge en pause fra varmen, er disse tre DVD-nykommerne verdt å ta en titt på.

Michael Jackson: Devotion – An Unauthorized Story.
Dette er en dokumentar om Michael Jacksons fascinerende og kompliserte liv. Vi følger hans karriere fra begynnelse til slutt i denne respektfulle hyllesten. Filmen tar for seg hans tid i Jackson 5, starten på solokarrieren og gjennom den enorme
suksessen med «Thriller» – albumet. Vi får også se litt om de juridiske problemene Michael Jackson slet med. Varme tanker og gode ord fra fans og familie, mangler det ikke på.

Filmen kommer på DVD 27.05.2010.


It’s Complicated
Romantisk komedie av regissøren Nancy Meyers (The Holiday), med Meryl Streep, Steve Martin og Alec Baldwin. Meryl Streep spiller «Jane Adler», som er glad og fornøyd med livet, etter endelig å ha kommet over skilsmissen. Hun driver eget bakeri, har et nytt kjærlighetsforhold og er fornøyd med livet. Helt til hennes eks- mann (Baldwin), bestemmer seg for å gjøre alt for å få henne tilbake. Det sies at denne filmen vil få deg til å le høyt og hjertelig. Verdt et forsøk.

Filmen kommer på DVD 26.05.2010


The Road
Filmatisering av Cormac McCarthys roman «The Road», som fikk Pulitzer – prisen i 2007. En sterk film med Viggo Mortensen i hovedrollen. Han spiller faren til Kodi Smit-McPhe. De to prøver å finne veien ute av et øde, mørkt og isende kaldt landskap. Snøen som faller er grå, håpet er nesten ute, og de har bare hverandre. Sammen har de en sterk livsvilje, og deres mål er å komme seg til kysten. Filmen har et sterkt skuespillerensemble med Viggo Mortensen, Guy Pearce, Charlize Theron og Robert Duvall.

Kommer på DVD 26.05.2010.

Bildekilde: Fra Bulls Press, og filmene «It’s Complicated» og «The Road».

Skrevet av: Ida Charlotte

Ida Nikolaisen, 20 år, og bor i Oslo. Begynner nå på en bachelor i journalistikk, hvor første året er i Norge, og de to siste i Australia. Sang og musikk er hennes aller største lidenskaper. Hun er også vokalist i et band som har spillejobber på steder rundt om kring i Oslo. Jobber ellers som salgskonsulent i Aftenposten og blogger på http://idanikolaisen.blogg.no.

5 kommentarer om “DVD-nykommere

  1. Hei Ida, bra blogg du har, morsom å lese:)

    Den MJ filmen har ikke engang hørt om men kanskje verdt et forsøk!:)

    Vargas

  2. The Road er en av mine absolutte yndlingsbøker, den er helt fantastisk!
    Filmen var dog en STOR skuffelse. Jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg holdt på å sovne.

  3. Til vargas: Så hyggelig at du likte bloggen min! Ja, MJ-filmen er en skjult perle, hvertfall om du er Jacson-fan:)

  4. Ja, filmen «It’s complicated» er en kjempefin film, som jeg sterkt anbefaller alle jenter å se:))

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul