En sniktitt på «True Blood»

Sesong 2 av «True Blood» kom ut på DVD for en liten stund siden, og nå har en teasertrailer av neste sesong kommet ut.

Comic-Con 2010 har gått av stabelen, og mange spennende begivenheter har tatt plass. Blant annet har siste del av sesong tre blitt vist frem av «True Blood.» I Norge har ikke sesong 3 begynt på tv enda, men mange trofaste fans følger med gjennom internett mot betaling.

Traileren nedenfor inneholder avslørende innhold, så om du ikke har begynt å se sesong 3 på internett, bør du kanskje unngå å se den. Spoiler Alert!

Det ser ut til at andre karakterer i serien blir mer og mer nysgjerrige på Sookies overnaturlige egenskaper, og det ender med at hun til og med blir bitt av en vampyr. Traileren viser også et avslørende klipp om en mulig kommende romanse mellom Sookie og en annen kjekkas, men han er noe helt annet enn en vampyr.

Showet kommer i følge traileren å bedømme til å fortsette i samme løp slik det alltid har gjort – Vulgært, ærlig og litt kvalmt. Gjør dere klar for mer action, sex og blod!Kilde: justjared.buzznet.com, imdb.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

4 kommentarer om “En sniktitt på «True Blood»

  1. Sesong 3 har jo allerede kommet ut, er jo kommet noe med 6-7 episoder på nettet ;)

  2. Unnskyld meg Anniken, men siden episode 6 i sesong 3 har ikke kommet, på HBO enda en gang, men kommer nå en av disse dagene på Project Free TV snart..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul