En, to, tre, LØP

Vi har alle en eks. En eks-kjæreste, en eks-venn, en eks-kollega. En eks vi i hvert fall ikke har noen interesse av å møte tilfeldig på gata og slå av en prat med. Vi i Femelle har opplevd dette scenarioet litt for mange ganger, og har derfor her ramset opp noen tips til deg som møter på en eks på gaten, og absolutt ikke har lyst til å stoppe opp for å slå av en prat.

1. Løp.
Løp så fort du bare kan i andre retning og ALDRI se deg tilbake.

2. Se.
Gå kjapt forbi, og se i en helt annen retning. For all del, IKKE få øyenkontakt. Om katastrofen skulle skje, og dere får øyenkontakt, gi en gjenkjennende nikk og gå videre. IKKE STOPP!

3. Stopp.
Du kan alltids stoppe og slå av en prat med personen. Fortell om hvor ømme puppene dine er fordi du har mensen, eller kanskje du kan fortelle om mageprobleme du har hatt den siste tiden. Spør om råd. Raskt må personen gå videre av uante grunner, og du kan forhåpentligvis nøye deg med et hei neste gang dere treffer på hverandre.

4. Mingle.
Står det en gruppe med mennesker i nærheten? Snik deg inn i gruppen og bli med i samtalen til faren er over, og personen er borte.

5. Ring.
Bli ekstremt opptatt av telefonen, og gå rett forbi. Eventuelt gi et gjenkjennende nikk, men kom deg unna. Ikke lat som du snakker i telefonen da, det kan bli pinlig om telefonen plutselig skulle begynne å ringe.

I verste fall, om ingen av disse tipsene passer til situasjonen, får du håpe at personen du treffer på har minst like lite lyst til å treffe på deg, og kanskje tar i bruk et av disse tipsene selv . . .

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

6 kommentarer om “En, to, tre, LØP

  1. Haha, likte den første jeg! Jeg og ei vennine har prøvd det, funka fint det, ble bare jævli til latterkrampe etterpå!

  2. Hiron: Carina (thelateparade.blogspot.com) har skrevet et lignende innlegg på bloggen sin, men hun er også forfatteren av DENNE artikkelen! :)

  3. Har prøvd enkelte av disse tipsene før, funker helt perfekt :D! Spesielt det med telefon, den har jeg gjort en god del ganger kan man si xD

  4. Hahaha, genial artikkel. Bruker ofte å bli ekstremt opptatt av mobiltelefonen selv når det er en slik situasjon. Har prøvd meg på å ignorere, men det ender alltid opp med at jeg ser på vedkommende.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul