Er hun for sexy?

Ifølge ryktene har den amerikanske musikkanalen BET valgt å ikke sende den nye musikkvideoen til Ciara, Ride. Kanalen er mer konservativ enn den mer kjente MTV, og mener musikkvideoen er for sexy.

Se videoen, og døm selv (og les Femelles dom under):

Nå til dags skal det ikke så mye til for å sjokkere, og det er tydelig at artistene har en intern konkurranse gående; hvem klarer fortsatt å sjokkere?

Dessverre blir Ciaras forsøk på å sjokkerere, bare et lamt forsøk på å være sexy. Mens hun humper både gulv, en mekanisk okse og luft, så forsvinner alle forsøk på sexy, og det blir bare vulgært.

Det finnes mange artister som sjokkerer mer enn hva Ciara gjør i Ride, så hvorfor BET har valgt å ikke sende akkurat denne er uvisst. Trutmunn, halvnakne kvinner og humping er ikke akkurat et ukjent fenomen blant artistene i USA. Ciara har likevel sagt at om videoen kan redigeres, slik at kanalen vil sende den, er hun villig til å gjøre det.

Hva synes du om musikkvideoen til Ciara? Too much?Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

14 kommentarer om “Er hun for sexy?

 1. haha, har sett langt verre enn dette!
  Men synes uansett de fleste videoer som spiller på sex er teite..
  Ville aldri fremstilt meg selv på den måten om jeg var artist!

 2. Ingenting i forhold til Lady Gaga, så nei, ikke too much i det hele tatt.
  Syns videoen var mer … rar, komisk og «hva-er-det-hun-prøver-på?»

 3. Dere har vel ikke sett mange nok musikkvideoer!
  Ciara viser at hun kan danse, og for sexy? Verken klærene eller dansen er for vulgært, hvis dere hadde kommet med en bedre argument som at teksten er for provoserende osv. så hadde jeg skjønt det. Men det er der er ingenting forhold til andre musikkvideoer som er der ute, og som vises på mtv.

 4. her var det mange bittre jenter ihvertfall, hun er både tøff å sexy, for det første er hun jevli tøff i den videon så hun prøver ikke bare å leke digg, dessuten danser hun rotta utav de fleste, hothothot innrøm det istedet for å være patetiske og sjalue …….. «et lamt forsøk på å være sexy» oioi seriøst, bitterhet og sjaluhet er jævli usexy !!

 5. Hun var sykt god til å danse! Har danset nesten hele livet sjæl, skulle gjerne kunnet mange av de movsa der! For sexy? Har sett mye værre, take 50 cent for eksempel.. (damene i videoen altså, ikke 50 sjøl =P)
  Det er ikke så veldig vulgært, litt kvalmt når Ludacris driver å sikler på henne bare og tyggisen.. WTF? ellers HotHotHOT!

 6. Hun er sykt flink til å danse, å alle vet vel at hun er sexy. Men i denne videoen her, var det lite kreativitet og den var rett og slett litt små harry. Skulle ønske hun kunne ha visst seg fram på en bedre måte.

 7. Enig med at dette ble for harry. Lite kreativt og kjedelig, rett og slett. Matcher sangen!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul