Feiret nye Harry Potter i London

Etter mye lang venting kommer den nye Harry Potter filmen, Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 på kino den 19. november. I går møtte stjernene fra filmen opp på en photocall i London og Emma Watson viste stolt frem sin nye, korte hårsveis.

Filmens premieredato er den samme i Norge som i USA, og det er selvfølgelig veldig stort for alle Harry Potter fans. Den 19. november er datoen så utrolig mange har ventet på, og skal vi dømme etter traileren ser det ut til at Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 blir den beste og ikke minst skumleste i filmsagaen.

Hollywood glamour
I London i går var Daniel Radcliffe, Rupert Grint og Emma Watson samlet for feiringen av deres nye film, og selv om gutta kjørte på med en avslappet klesstil med joggesko, retro t-skjorter og rufsete hår, stoppet ikke det Emma fra å skru på glamouren. Med mørkerøde lepper og en fnydelig sort fløyelkjole fra Vionnet, skilte hun seg definitivt ut blant sine Harry Potter-kollegaer.

Uventet kyssescene
Tidligere har vi fått se Emma og Rupert kysse i Harry Potter and the Halfblood Prince. I årets oppfølger kommer Rupert sin karakter til å innbille seg at han ser Hermine (Emma) og Harry (Daniel) dele et lidenskapelig kyss, og når det kommer til det mye omtalte kysset, så var Daniel mye mer optimistisk enn Emma.

– Jeg trodde alltid at det skulle være et mykt og sensuelt øyeblikk mellom oss, men plutselig var det en energisk og nesten vulgær kyssescene som fant sted. Emma er litt av et villdyr .. Men altså, jeg klager ikke. Det finnes titusenvis av menn som ville kutte av lemmer for å være i den posisjonen.

I Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 fortsetter Harry Potter sin kamp mot onde Lord Voldemort, og får en forsmak på hvordan historien til slutt kommer til å ende. Sørg for å se filmen på kino den 19. november.

Kilder: imdb.com, gossipcenter.com
Bildekilder: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Feiret nye Harry Potter i London

  1. Emma og Rupert kysset vel ikke i Halvblodsprinsen? Jeg innbiller meg at det bare var Daniel og Bonnie som kyssa i den filmen (Veldig skuffende kyssescene!)

    Jeg gleder meg uansett noe sinnsykt til Deathly Hallows part 1!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul