Fem blogger for de matglade

Hvilken kvinne kan med hånden på hjertet si at hun aldri har ønsket å være flinkere på kjøkkenet? Frykt ikke. Matbloggerne kan hjelpe deg.

Det er umulig å ikke bli inspirert av filmer som No Reservations, Waitress, Ratatouille og Julie & Julia. Tenk å gjøre som Julie å gå gjennom en hel kokebok med 524 oppskrifter på bare ett år. For en viljestyrke hun må ha hatt. Nå tenker vel du at du aldri kunne klart noe sånt, men der tar du feil!

Om du noen gang kommer over for eksempel en gigantisk kake du har lyst til å bake, men ombestemmer deg og tenker at du aldri kommer til å få den til uansett – gjør det! Sett deg det som et viktig mål du skal oppnå innen en viss dato og tidspunkt. Inviter gjester for fest og prøvesmaking. Akkurat det kan få deg til å gjennomføre bakingen med glans!

Femelle har lett gjennom uttallige matbloggere og plukket ut 5 favoritter, kun for at DU skal finne inspirasjonen du behøver.

5. Kalas Gott
Du oppnår å få inspirasjon allerede ved første klikk. Med sitt sukkersøte bloggdesign imponerer Kalas Gott med en gang, og du kommer til å drømme deg bort i alle de herlige oppskriftene.

Du finner blant annet oppskrifter på tacopai, kjærlighetsmuffins og amerikanske pannekaker.

4. Smitten Kitchen
Denne matbloggen er så ryddig og oversiktlig at du kan finne frem til det du trenger på et blunk. Ved å klikke deg inn på «recipes» kommer det opp en lang liste over herligheter, alt fra sukkersaker til grønnsaker. Du kan også finne frem til hva som er sommermat og vintermat. Hvor lurt er ikke det?

Bakte kyllingboller og en apekattkake er kun to oppskrifter blant hundrevis på Smitten Kitchen.

3. Trines Mektige Matblogg
Om du er ute etter gode middagstips, finner du uten tvil masse inspirasjon på Trines mektige matblogg. Her finner du hovedsaklig mest middagsretter, men selvfølgelig også desserter og drikker.

Hvordan høres eplemuffins med syrlig ostekrem ut, eller stekt svinefilèt med ovnsbakte pærer? De herlige oppskriftene finner du på Trines matblogg.

2. Linnèas Skafferi
Hos Linnèas Skafferi finner du et gigantisk utvalg av fantastiske cupcakes. De ser alle utrolig deilige ut, og dette er uten tvil en blogg for deg som er glad i bakvarer som både smaker og ser søtt ut.

Hun har også oppskrifter på diverse pasta, terter og kyllingretter på bloggen sin også. Den er virkelig verdt en lang titt innom.

1. Passion 4 Baking
Denne bakebloggen har endelig havnet på en 13. plass hos blogglisten.no. Klikk deg inn på siden og du kommer da fort til å se at den fortjener å være på topplisten. Passion 4 Baking åpner et helt nytt kapittel innen baking. Manuela er forfatteren bak bloggen, og hun får deg til å ha lyst til å stå på kjøkkenet hver dag, og hun får samtidig baking til å se ut som et eventyr. Dette er uten tvil en blogg du ikke kan gå glipp av.

Manuela lærer deg å pynte cupcakes på 1-2-3 og utvalget av småkaker og andre søtsaker er det mer enn nok av.

Om du ikke føler deg inspirert til å hive deg rundt på kjøkkenet nå, så bør du nok ta en ekstra titt innom disse fabelaktige matbloggene. Hva med å utfordre deg selv til å lage en matrett fra hver blogg?

Bon appètit!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

7 kommentarer om “Fem blogger for de matglade

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul