Femelle lanserer to magasiner

Kvinnemagasinet Femelle lanserer nå sin egen magasinklubb for moteglade bloggere i alderen 14 – 25 år. Om dette er noe for deg, så meld deg inn allerede i dag! :)

Den første velkomstpakken kommer 1. januar 2012, og deretter en ny pakke hver måned for kun en pris på 99kr pr stk. Velkomstpakken får du selvfølgelig billigere, for bare 49kr.

Hver pakke kommer til å inneholde to blader med masse gatemote og en god del bloggsladder, samt også en hemmelig gave hver måned.

For å bli medlem må du fylle ut all informasjon nedenfor. Om du ikke er over 18 år, må en av dine foresatte utgi sin kontaktinformasjon og godkjenne vilkårene for deg. Når dette er gjort vil du motta din første Velkomstpakke på nyåret.

Medlemsfordeler

Du kan når som helst melde deg ut av Motebloggerne, så lenge du har betalt for alle pakkene du har mottatt i posten. Angreretten til Motebloggerne gir deg rett til å angre kjøpet innen 14 dager. Du betaler selv returportoen. Du finner dette skjemaet i den flotte Velkomstpakken som kommer på januar 2012.

For å avbestille en eller flere pakker, kan du enkelt sende en mail til motebloggerne@femelle.no, eller sende inn avbestillingskupongen som følger med i hver pakke.

Betaling foregår via giro, eller enda enklere med avtalegiro.

Om det skjer en feil ved innsending av skjemaet nedenfor, så kan du sende en mail til motebloggerne@femelle.no.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

29 kommentarer om “Femelle lanserer to magasiner

  1. Hei, kanskje det bare er jeg som har misforstått men må man betale 99 kr for hver pakke man får? Eller er det sånn at du betaler for et år og så får du pakke?

  2. Hva er kan overraskelsen være? Har vært med i boklubb før, og da fikk jeg ukjente produkter som bare ble kasta. Vet overraskelse er overraskelse, men ett eksempel hadde vært fint å få :)

  3. Hei!
    Når jeg har skrevet inn alt sammen, og trykker på send kommer denne beskjeden opp: Failed to send your message. Please try later or contact the administrator by another method.
    Så jeg får ikke sendt inn bestilling, vet du hva det kan være?

  4. Hvis man er 11, og gjerne har lyst til og melde seg inn men har sett det er 14 års alder. Får man pakker som ikke er helt for 11 åringer ?

  5. Men hva om man bare skal være med for en kort periode, eller bare den første pakken, bare for å teste. Er det lett å stoppe abonnementet da?

  6. Pernille: Du kan bestille når som helst. Ikke noe problem. Du kan bestille nå også, men da må moren eller faren din gi fra seg adresse sin + tlfnr sitt. :)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul