Femelle søker hyggelig medeier

Femelle søker en hyggelig medeier eller investor til videreutvikling av våre godt likte nettmedier for unge kvinner.

Det er langt i fra noen hemmelighet at vårt magasin har stort potensiale. For deg med et godt øye, så kan du se at vi tilbyr mer enn bare en ting andre nettmagasiner ikke har. Vi har også veldig klare mål og gode strategier for vekst rettet mot vårt aktuelle marked. En investor kunne fått mer fart på ting for oss, samt også hjulpet oss til å realisere en god del av våre interessante planer for Femelle. I løpet av kort tid har vi nå opprettet en magasinklubb, Motebloggerne.no, samarbeidet med 9 av Norges største bloggere og laget årskalendere og julekalendere, og innen desember vil vi også lansere en splitter ny nettside!

Vi ønsker en dedikert og positiv medeier/investor som ser like mange muligheter med Femelle som det vi gjør. Du som potensiell medeier/investor må ha mulighet til å investere med penger i Femelle, enten det er i form av formue eller privat lån. Du bør også ha et ønske om å jobbe tett sammen med oss, samtidig som du også kan respektere våre meninger. V tar gjerne i mot en ekstra person på laget. Om du tror du er den rette for oss, ser vi frem til å høre fra deg.

Kontakt gründer/redaktør via mail på reidunbeate@femelle.no for mer detaljert informasjon.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Femelle søker hyggelig medeier

  1. Personlig elsker jeg femelle :) Det jeg liker aller best er sex og samlivsspaltene, og andre hverdagslige spalter, eller artikler om du vil :)
    Men i alle fall! I fjor var det en god stund dere ikke postet en eneste spalte på noen måneder. Mener å huske at dette skjedde igjen i vår, og i sommer. Om ikke, var dette også i fjor.
    Dette synes jeg var veldig trist, og det endte med at jeg sluttet å lese femelle, siden de hadde plutselige tørketider. Vi visste aldri når de kom eller hvor lenge de varte.
    Så jeg håper at med ny nettside og medeier vil dere klare å utelukke tørketidene deres. Da vil i alle fall jeg begynne å lese igjen!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul