Ferske DVD-utgivelser

Noen ganger er det deilig å bare rulle seg inn i et pledd eller en god armkrok til en god film, i steden for å være ute å være sosial. Her er de nyeste filmtipsene til deg som vil gjøre akkurat det.

Shutter Island
Dette er en thriller/drama-film fra den Oscar-vinnende regissøren Martin Scorsese. Handlingen er lagt til 1954, og U.S Marshal Teddy Daniels (Leonardo DeCaprio) er sendt til en festningslignende øy, kalt «Shutter Island». Her ligger et stort sinnssykehus for kriminelle. En morder har rømt fra sykehuset, og det sies at hun gjemmer seg et sted på den kalde og mystiske øya, og det er nettopp dette Marshal Daniels skal undersøke. En spennende og god film, som er både overraskende og skremmende.

Wild Things 4
Action/Drama-film som handler om to unge jenter som vil gjøre alt for å få tak i to diamanter til en verdi av $4 millioner dollar. To detektiver kludrer til planene deres, men finner ut at det ikke er så lett som de skulle tro. Skuespillere som er med er blant annet Serah D’Laine, Brad Johnson og Michael Mantell. En film for både gutter og jenter.

Did You Hear About The Morgans?
Sarah Jessica Parker og Hugh Grant spiller i denne romantiske komedien som tar handling i New York City. De blir vitne til et mord, og må derfor reise til den lille byen Wyoming for å bli beskyttet som vitner. Tag-linjen «We’re not in Manhattan anymore», tilsier at det nok blir litt annerledes å leve i en trang små-by, enn i store, urbane Manhattan.

The Stepfather
Dette er en Thriller med Dylan Walsh, Penn Badgley og Sela Ward. Michael (Badgley), kommer hjem fra militæret og oppdager at moren er stormende forelsket i sin nye kjæreste, og at de skal gifte seg. Michael blir bare mer og mer mistenksom, jo bedre han lærer stefaren sin å kjenne. Han er alltid der med en hjelpende hånd, og virker alt for perfekt på alle områder. Alle elsker han, bortsett fra ste-sønnen, som har en helt annen agenda.

Kilde: filmweb.no
Bildekilder: Fra hver enkelt film.

Skrevet av: Ida Charlotte

Ida Nikolaisen, 20 år, og bor i Oslo. Begynner nå på en bachelor i journalistikk, hvor første året er i Norge, og de to siste i Australia. Sang og musikk er hennes aller største lidenskaper. Hun er også vokalist i et band som har spillejobber på steder rundt om kring i Oslo. Jobber ellers som salgskonsulent i Aftenposten og blogger på http://idanikolaisen.blogg.no.

En kommentar om “Ferske DVD-utgivelser

  1. Shutter Island er jo basert på en bok :) Da jeg så den trodde jeg den skulle være skumlere, så jeg ble litt skuffa :/ Wild Things 4 har jeg dessverre ingen tro på :P

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul