Festen fortsetter med ”Body Talk pt.2”

Som albumtittelen lyder er endelig andre del av albumtrilogien, ”Body Talk” av Robyn sluppet.

Om du ikke har fått det med deg, har den svenske popdronningen valgt å gi ut tre minialbum i løpet av året. Noe spesielt, men ikke minst effektivt og tydeligvis kreativt. Dristig vil noen påstå, men det er uten tvil at Robyn har funnet oppskriften på hvordan man lager best mulig musikk.

Men hva er det som gjør at publikum og selveste Madonna ikke kan få nok av Robyn? Ikke minst er det uavhengigheten, da hun tok kontroll over egen karriere og forlot de store musikkselskapene på 90-tallet. I tilegg er Robyn en av få artister med et usedvanlig godt rykte og fri for skandaleoppslag. Når man snakker om Robyn tenker man automatisk på hennes elektropop og röyksopp-aktige sangene hennes, enn privatlivet. Det har gjort det hele tiden. Hvem blir vel lei av det høye tempoet og poplåtene låtene kombinert med Robyn´s søte og særegne stemme? Det er en uslåelig kombinasjon som gjør henne til en fascinerende artist

Med oppfølgeren til ”Body Talk pt.1”, understreker Robyn at festen er langt fra over. Denne platen er definitivt mer gjennomført enn den forrige mer eksperimentelle plata. Robyn sparker i gang med låten ”In My Eyes” og holder det gående akkurat passe lenge med åtte sanger fordelt på 32 minutter. Sangene inneholder fremdeles jentesolidariske tekster med et ærlig, sårt og oppriktig budskap. Noe du kjenner deg igjen i, men som du samtidig kan shake ass til.

LES OGSÅ: Anmeldelse – Robyn

Robyns musikk og stemme gir mer enn nok særpreg til å kunne putte sangene i en klasse for seg. Robyn gir deg lyst til å slå deg løs på dansegulvet for så og nyte øyeblikket fra bardisken. Det er kanskje det hun hadde tenkt med å la den soleklare mest fengende hiten ” Include Me Out” etterfølges av ”Hang With Me”. Sistnevnte, er en helt nydelig ballade. Likeså er den akustiske versjonene av ”Indestructible” som er et fint avslutningsspor på albumet og et motstykke til de andre sangene.

En av låtene som kommer til å bli en stor hit er uten tvil ”U Should Know Better” med selveste Snoop Dogg. Låten ”We dance to the beat” er kanskje litt ensformig og slitsom. Men det skal sies at det er den eneste låten på albumet også. For resten av låtene er mer enn nok til å ville løfte på rumpa, og fortsette å danse. Gjerne helt til tredje og siste album slippes like før jul. Stay tuned.

Terningkast: 5Kilde: vg.no/musikk
Bildekilde: Promo

Skrevet av: Femelle

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul