Filmanmeldelse

«Sex and the City» er ikke bare en bok, en tv-serie eller en film. «Sex and the City» er blitt et fenomen. Hvem kunne vite at Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda skulle bli rollefigurer for kvinner i alle aldre, overalt i verden? Du kan trygt si at forventningene var store da jeg satte med for å se «Sex and the City 2» på pressevisningen til Sandrew Metronome.

Samantha har blitt avhengig av 40 piller om dagen for å holde alderdommen unna og sexlysten oppe. Charlotte er bekymret for hennes nye barnepike som aldri bruker BH. Miranda har sagt opp jobben og Carrie begynner å gå lei den gifte livsstilen. Sammen drar firkløveret til Abu Dhabi for å ta seg en ferie fra problemene. Det er lettere sagt enn gjort.

Historien i «Sex and the City 2» er ikke så aller verst, men den mangler to essensielle ting: sex og singelliv. Nå er tre av damene gift og den fjerde er i overgangsalderen. Det blir ikke det samme som før, desverre. Serien som oste av sex og komedie har mistet sin sjarm. Filmen blir alt for usexy i forhold til hva vi er vant til, og jeg skal ærlig si at jeg savner de single jentene. Og for å være brutalt ærlig, så savner jeg sexscenene også.

En ting jeg likte ved denne filmen er moten. Ah, den fantastiske moten. Hvem av oss blir vel ikke inspirert av å se på disse flotte damene som alle nærmer seg 50, men som likevel ser flottere og freshere ut enn de fleste på vår alder? Liza Minnelli har også en gjesteopptreden i filmen, der hun synger en versjon av Beyoncés «Single Ladies». VGs anmelder kaller fremføringen hennes «en marerittaktig opptreden», men jeg elsket den.

Filmen havner nok i filmhylla, men kun av prinsipp. Jeg er helhjerta «Sex and the City» fan, men nå må de faktisk gi seg. De burde gitt seg mens leken var god, but honey, that ship has already sailed!

Alt i alt får filmen bare terningkast 3 av meg.

Kilder: vg.no
Bildekilde: Fra filmen «Sex and the City 2».

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

11 kommentarer om “Filmanmeldelse

  1. Whaat? Jeg valgte å overse VG sin toer, men en treer fra deg kan jo ikke overses. Dette ville jeg ikke vite, hehe:p

  2. Meen, husk at smaken er som baken ;P Dessverre ble jeg veldig skuffet over filmen, men det går mest på at jeg savner de single, litt villere jentene vi er vant til å se fra serien!

  3. Doh! Jeg har også skyhøye forventninger. Jeg likte den første filmen, og har gledet meg lenge til denne.

  4. Bra anmeldelse! Det sier seg selv at konseptet «sex og singelliv» forsvinner når det er snakk om damer i 40-50 års alderen. Det blir aldri det samme som tv-serien men det kan man nesten ikke forvente heller. Jeg gleder meg til filmen om the Carrie Diaries :)

  5. Åhhh, ikkje sei det då Carina !!
    Eg skal sjå den imorgo og har gledet
    meg vilt over eit år.. Håpar eg likar den .

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul