Filmanmeldelse

Alt sto til rette for at The Bounty Hunter skulle bli nok en morsom komedie. Med heite Gerard Butler og morsomme Jennifer Aniston på rollelisten trodde jeg virkelig at denne filmen ikke kunne være så ille som kritikerne påsto. Dessverre var det kritikerne som fikk den siste latteren.

Bountyhunteren Milo Boyd finner ut at hans neste bytte er ingen andre enn hans egen eks-kone Nicole. Dessverre er Nicole journalist, som er på sporet av en mulig morder, og blir ikke med Milo frivillig. De to hater også hverandre, og det gjør ikke saken noe enklere.

Denne filmen kunne vært morsom. Ideen er jo god. Dessverre ender filmen opp som kjedelig og forutsigbar. Jeg kan med hjertet på hånden si at jeg ikke lo én gang. Jeg satte den faktisk på pause flere ganger fordi den var så kjedelig at jeg heller ville gjøre andre ting.

Skuffelsen ble ikke mindre av at Butler har en påtatt amerikansk aksent. Hadde han hatt den skotske aksenten han ble født med kan jeg se for meg at kvinner i hvert fall hadde blitt litt sjarmert. Men uten aksenten er han virkelig ikke så kjekk. Så det var skuffelse nummer én.

Skuffelse nummer to er soundtracken. Det virker som at de tror at mest mulige topplistesanger er en bra ting, men når en ser filmen virker de bare malplassert. Jeg blir nesten litt fornærmet. Det virker ikke som det er lagt mye tanke bak musikkvalget, noe som er trist, for som vi vet er lyden minst 60 prosent av filmopplevelsen. Sanger som Tik Tok (Ke$ha), Fire Burning (Sean Kingston) og It’s Tricky (Run DMC) passer bare ikke inn. Jeg skjønner hva de prøver på – få opp energinivået og gi seeren et lite kick – men det funker ikke. Så absolutt ikke.

Konklusjonen min er at denne filmen er kjedelig. Den er rett og slett ikke morsom. Det er ingen morsomme kommentarer, ingen morsomme vitser, ingen morsomme situasjoner. Den er bare kjedelig. Kjedelig, og skikkelig skuffende. Beklager alle dere håpefulle.

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

En kommentar om “Filmanmeldelse

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul