Filmhøsten byr på noe for alle

Gikk du glipp av noen av årets filmer på kino, eller er det noen du gjerne kunne sett om og om igjen? Her er noen av årets beste filmer som blir å se på DVD i høst.

Dear John
Dear John er en herming av The Notebook (Dagboken), men bare rent innholdsmessig. En sommerflørt som kunne blitt til noe mer hadde det ikke vært for militæret og avstanden. Det store spørsmålet stilles. Klarer forholdet avstanden og kan gnisten opprettes ved penn og papir? Selv om det høres kjent ut har likevel regissør, Lasse Hallstrøm (The Cider House Rules, Chocolat) funnet sin egen vri på dette. En søt film for deg som aldri får nok av romantiske dramaer.

På DVD fra: 08.09

The Runaways
Bli med Dakota Fanning og Kirsten Stewart på turne som Joan Jett og Cherie Currie i jentebandet The Runaways. Dette er et biografisk drama om det mest populære tenåringsbandet i USA På 70 –tallet. Perfekt for musikkelskere. Med denne filmen viser Stewart at hun kan mer enn å spille vampyrelsker og Fanning har virkelig vokst seg til å bli en stor og voksen skuespiller.

På DVD fra: 15.09.

The Blind Side
Denne er noenlunde lik filmen Precious i handlingsforløp. Den handler om en trist, skadet, svart og storvokst ungdom ved navn Michael Oher (Tim McGraw), som sliter på skolen og generelt her i livet. Helt til han møter den ene personen som forandrer livene til dere begge. Dette er filmen som har gjort Sandra Bullock Oscar nominert for sin tolkning av den handlekraftige og ressurssterke rikmannsfruen Leigh Ann Tuohy. The Blind Side er også nominert i kategorien Beste film. Passer for deg som er ute etter en vakker film med et ekte og dypt innhold.

På DVD fra: 15.09.

Sex and the City 2
Å få Miranda, Carrie, Samantha og Charlotte hjem i sin egen stue, er vel verdt ventetiden. Mye tilsier at dette er det siste vi får se av våre fire venner, så nyt filmen for det den er verdt. Selv om det er lite sex og enda mindre singelliv er likevel gløden, humoren og jentebåndene like sterkt som før. Et must for fansen, men hvis du ikke har sett verken serien eller ikke likte den første filmen så får du lite ut av denne.

På DVD fra: 11.11.

Robin Hood
Filmen om legenden fra England og mannen med strømpebuksene og pil og bue er tilbake i en ny og bedre versjon. Med Ridley Scott bak kameraet og Russel Crowe i hovedrollen, er det umulig å ikke lykkes. Dette er filmen for deg som elsker filmer som Braveheart, Troja og Gladitoren. Se mannen fra enkle kår som skal til evig tid bli symbolet på frihet for sitt folk. Årets storfilm på DVD.

På DVD fra: 13.10.Kilder: filmweb.no, vg.no

Skrevet av: Femelle

11 kommentarer om “Filmhøsten byr på noe for alle

  1. twilight fansene kan jo glede seg til 1. desember.. da kommer eclipse ut på dvd..
    Men utenom det så fins det veldig god versjon av SATC 2 på internett..

  2. The Runaways er ei kjempe kul film som
    alle burde få ned seg. Dakota har blitt stor, å er
    fantastisk talentfull ! :)

  3. De fleste av disse filmene kom på DVD i usa allerede før sommeren, og før de kom på kino i Norge. Ligger gratis på nett til alle som er interessert, og ellers så går det jo bare å bestille fra noen amerikanske nettsider?

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul