Promotering av «Never Let Me Go»

Tidligere i dag storkoste Keira Knightley, Carey Mulligan og Andrew Garfield seg sammen på promoteringen av deres nyeste film, Never Let Me Go ved filmfestivalen i London.

Med storfilmer som Pride & Prejudice, Atonement, The Duchess og Pirates of The Caribbean, er det definitivt Keira Knightley som er Never Let Me Go sin største skuespillerinne. Den 25 år gamle skjønnheten har en stor karriere bak seg, men samtidig også en like stor karriere igjen fremfor seg. Søte Carey Mulligan ble ikke lagt merke til før i år, da hun medvirket i filmer som An Education, Public Enemies, Brothers og Wallstreet. Filmindustrien har langt i fra fått nok av denne jentas skuespillertalent.

Keira og Carey er begge født i 1985, så det gjør de to to år eldre enn deres mannlige filmkollega, Andrew Garfield. Han har vært i bransjen en god stund nå, men har fortsatt ikke fått sitt store gjennombrudd. Akkurat nå husker noen han kanskje som den yngre broren til Natalie Portman og Scarlett Johansson i filmen, The Other Boleyn Girl , men han er for tiden å se på kino sammen med Justin Timberlake i filmen om Facebook, The Social Network. Andrew skal også ha fått rollen som Spider-Man, som skal starte nyinnspillingen neste år.

Never Let Me Go følger Ruth (Keira), Kathy (Carey) og Tommy (Andrew) som barn, hvor de tilbringer sin barndom på en tilsynelatende idyllisk engelsk skole. Tiden og årene går, og som unge voksne finner de ut at de må avfinne seg med styrken på kjærligheten de føler for hverandre, mens de forbereder seg til den uforglemmelige virkeligheten som venter dem.

Filmfestivalen i London fikk virkelig stjernen til å pynte seg litt ekstra for anledningen. Keira gikk for en blanding av Rodarte og Prada i sitt mønstrete skjørt og beige bluse, noe som førte til et fantastisk antrekk. Hennes søte, korte bobfrisyre satte virkelig prikken over i’en.

Carey Mulligan så som vanlig veldig sjarmerende og sukkersøt ut. Denne gang i en gul og sort kjole med korte ermer. Begge stjernene la til lekre små bølger i sine korte hårfrisyrer.

Filmtraileren av Never Let Me Go kan du se nedenfor.

Kilde: gossipcenter.com, imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul