Fordeler ved å være singel.

Er du lei av å bli sjalu med engang du ser et nyforelsket par? Tror du at de egentlig har det bedre enn deg? Det er absolutt ingen grunn til å synes synd på deg selv. Tenk på alle fordelene man har som singel.

1. Du kan ligge tvers over sengen uten å bekymre deg for at noen andre ligger der. Du kan også bruke så mye dyne du bare vil. Du kan ligge på hvilken som helst side av sengen som du selv foretrekker. Så deilig a gitt!

2. Du slipper å tenke på hårveksten. For en luksus!

3. Hvis du vil kan du bruke en rutete, gammel og slitt bestemortruse uten å være redd for å få spydige kommentarer.

4. Du trenger ikke å late som at du liker de idiotiske kameratene hans.

5. Du kan spise akkurat hva du vil, uansett tidspunkt. Har du lyst til å spise pasta tre dager etter hverandre, er det lov. Hvis du vil droppe middagen og kun spise en pose med godteri. Gjør det.

6. Du slipper pinlige og stille familiemiddager.

7. Du kan se hva du vil på tv-en. Tenk at du slipper å se på nå-skal-vi-bygge-biler-program.

8. Du kan flørte med hvem du vil, når du vil.

9. Visste du at undersøkelser viser at man sover dårligere om man sover med noen? Du får en skikkelig god natts søvn ved å være singel.

10. Du slipper å komme med unnskyldninger når du har kastet vekk alle pengene dine på shopping.

I bunn og grunn trenger du kun å bekymre deg for deg selv.

Hvorfor gå rundt å sutre over å være singel, når det er tonnevis av fordeler ved å være det?

Skrevet av Cathrine Løkken (blogg: http://clokken.blogg.no)
Bildekilde: Bulls Press

Skrevet av: Gjesteskribent

Gjesteskribent blir brukt som automatisk forfatter når det er talentfulle bloggere som skriver gjesteartikler for oss. Skribentens navn og bloggurl står opplyst i artikkelen ovenfor.

11 kommentarer om “Fordeler ved å være singel.

 1. Hahaha, kjente meg igjen i den førsteXD Sover hos kjæresten i helgene, og han har en 200×120 seng, så er allerede trangt om plassen, bedre blir det ikke når jeg stjeler dyna, og breier meg over hele senga. Når jeg våkner pleier jeg å ligge midt i senga, mens han ligger klemt oppi skapet uten dyneXD hahaha!

 2. 1. Er det ikke mye koseligere å ha noen å sove med, og ikke alltid må våkne opp aleine hvor mange er det som faktisk sover på tvers og surrer seg inn i to dyner? 2. Synes nå single må tenke litt mer på hårveksten siden de aldri vet når man treffer en mann. Har man kjæreste bryr de seg som oftest ikke om noe hår her og der. 3. Samme her som på to, tenkt viss du akk den dagen møter drømme mannen. 4. hvem er det som later som om de liker de? enten så liker du vennene hans og får flere felles venner ellers så gjør du det ikke. 5. kjæresten kan vell like godt spise det samme som deg? han spiser vell akk det du serverer og er du heldig så lager kanskje han maten til deg! Må si at jeg ikke ser hurra jeg er singel punktene dine, når det er dobbelt så godt å ha en kjæreste. Men ser at du bare prøver å muntre oss single jenter opp :)

 3. Nå er det nok ikke akkurat de kulepunktene som opptar meg men ja, det er absolutt ingen grunn til å misstrives som singel. Singellivet er genialt. Man kan liksom være narsissist uten at det egentlig er særlig feil. Bare synd at så mange ikke ser mulighetene ved det.

 4. Jeg må si meg dypt uenig. Nu er det jo ikke slikt at alle kjærester er nazier som kontrollerer livet ditt som du har skrevet her.
  Jeg barberer meg kun når jeg vil selv.
  Jeg spiser da hva jeg vil. Vi er i grunnen matmomser, begge to, og det er ikke alltid sunn mat det går i.. (Ikke missforstå, jeg er ikke feit)
  Jeg bruker egentlig ikke mye på shopping.
  Dog er jeg enig med tevesaken, og med søvnsaken. Selv om det egentlig er verdt det å ofre litt søvn for å ligge i hans armer..

 5. Ida: Nå prøver jo å muntre opp de som faktisk er single da. Kjempebra at du har en god fyr til kjæreste. We should all be so lucky!:)

 6. I steden for å henge seg opp i at man er alene og ensom som singel, så bør man heller snu det rundt å tenke at man er; selvstendig og tilgjengelig i steden. :)

  Høres ikke det mye bedre ut kanskje?

 7. jeg synes dette var et flott innlegg! jeg er selv singel & stor trivest med det. Dette er en fin oppmuntring til de som ikke trivest så godt som singel.
  Jeg føler selv at jeg blir mer selvstendig av å være singel, fordi jeg MÅ faktsik gjøre alle de tingene som jeg egentli ikke får til. Som feks å fylle olje på bilen, skifte vindusviskere, skru i sammen møbler selv, skifte dekk på bilen, osv.
  Tenk jenter! som singel vil du selv utvikle deg litt mer og lære deg ting som egentli en «kjæreste» ville gjort for deg.
  Så utnytt singel tilværelsen godt, for plutselig står drømmeprinsen der, og da kan du imponere han med skillsa dine ;)

 8. Hm, joda, jeg skjønner at du prøver å muntre opp single jenter, men for min del så vil jeg heller ha en kjæreste jeg kan sove sammen med om nettene og våkne opp ved siden av på morran, enn å sove alene for det er jeg nemlig redd for.. Hater å sove alene.. Men sånn ellers var det jo ganske greie punkter, men jeg tenker mer på sånn å føle trygghet og at noen bryr seg :) den følelsen får jeg ikke når jeg er singel.. :) Men men..

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul