Gjør deg klar for Halloween

Allehelgensaften nærmer seg med stormskritt, og selv om årets halloween er på en mandag, skal du kanskje ut å feire uansett? Her er noen tips til kostymer, og hvor du kan få tak i dem.

Hvis du er ute etter å sjokkere på halloween med beste kostyme, bør du kanskje titte litt på nettet etter noe ikke alle andre har. Her er mulighetene store, og du kan finne omtrent det meste til omtrent hva slags pris. Hva med å kjøre fullt ut med noen crazy linser eller parykk?

– Ebay. Her finner du omtrent hva som helst, i alle slags prisklasser. Kostymer ned i 100- lappen, eller kostymer til tusenlapper, det er opp til deg. Før du klikker deg inn her, kan det være lurt å ha en idè om hva du vil se etter. Skal du gå for sexy eller creepy? Hvor mye penger vil du bruke på det? Alt dette vil hjelpe deg i å skranke ned alternativene, så du ikke blir sittende hele dagen på leting etter et kostyme.

Tips: Du bør også sjekke ut leverandøren og brukeromtalene på kostymet. Her et det fullt av luringer og svindlere, så det gjelder å være sikker når du klikker hjem dagens fangst. Har leverandøren over 99,5% sikkerhet, er du rimelig trygg, men husk! Bilder kan lyve. Her er noen kostymer fra Ebay.


Pris – 184kr inkl. frakt, Parykk – 98kr inkl. frakt, pris- 362kr inkl. frakt

– Er du ute etter å ta pusten fra de på Halloweenfesten, bør du se innom BuyCostumes. Her kryr det av eksklusive og originale kostymer, det eneste negative er prisen. Prisen på siden er i US dollar, så prisen avhenger av hva satsen er. I tillegg kommer frakt, og evt. Moms. Dette gjør at det kan dukke opp uventede kostnader, noe som er uheldig for ei fattig lommebok. Vil du ha et originalt og stilig kostyme, og er villig til å betale for det, er dette siden du vil inn på. Her er et lite utvalg fra BuyCostumes.


49,99 dollar + frakt og moms, 119,99 dollar + frakt og moms, 54,99 dollar + frakt og moms

Partytime.no kjører Halloweentilbud med frakt på 75kr, til og med den 31. oktober! I tillegg kommer de kjapt på døra med kostymet ditt, med virketid på 1-5 dager, helt avhengig av kostyme. Her finner du kostymer i flere prisklasser, avhengig av hvor eksklusivt kostyme du vil ha. Her er noen eksempler.


Pris – 349kr + frakt, Pris – 699kr + frakt, Pris – 539kr + frakt

Elegant-party.no er også en norsk nettside som lover deg kjapp levering, til priser mellom 129-299kr. Kostymevalget er ok, det samme er prisene, så det er absolutt verdt en titt innom. Her er noen eksempler på hva du kan bestille hos Elegant-party.no.


Pris – 349kr + frakt, Pris – 399kr (tilbud) + frakt, Pris – 599kr + frakt

Hvis du er ute i siste liten, eller ikke bryr deg særlig med kostyme, finnes det mange varianter du kan ordne selv, enten med klær du allerede har, eller ved å titte innom butikker nær deg. Vinger og glorie til englekostymet kan du finne på for eksempel en lekebutikk, og en hvit kjole har du sikkert i klesskapet fra før. Bruk fantasien, og ha en skremmende halloween!

– Tips til andre sider for kostymer: temashop.no , hotstyles.no , festivitas.no

Bildekilde: Produsentene

Skrevet av: Marlene

Marlene er 19 år og bor i Kristiansund sammen med kjæresten sin, og hunden deres. Hun liker å skrive om mye forskjellig, fra mote, tips og matretter, til litt dypere saker. Hun blogger på http://marlene92.blogg.no, hvor hun skriver om alt som faller seg inn.

En kommentar om “Gjør deg klar for Halloween

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul