Gjør deg klar for mer Avatar

Er du en av de som forelsket seg helt i filmen Avatar? Vel, da kan du glede deg ekstra mye nå. Innen 2015 kommer både Avatar 2 og Avatar 3.

Den suksessfulle fantasyfilmen Avatar fra 2009 har vunnet hele tre Oscar og har vunnet uttalige priser for beste film. Det er ingen tvil om at forventningene vil bli store til de to oppfølgerne som nå kommer. «Vårt mål er å møte og overgå det globale publikums forventninger med Avatars visuelle verden og kraften i historiefortellingen. Jeg gleder meg til å reise tilbake til Pandora, en verden hvor fantasien kan løpe løpsk», fortalte regissør James Cameron i en uttalelse tidligere denne uken.

Spørsmålene til oppfølgerne er mange. Det har ikke blitt avslørt om Sam Worthington blir å se i hovedrollen denne gang, og om vakre Zoe Saldana skal spille avataren Neytiri. Sam blir å se i hele fem filmer innen 2012, så forhåpentligvis kommer han til å bli en del av skuespillerteamet til Avatar, som mest sannsynlig ikke startet innspillingen før 2012 eller 2013. Filmens foreløbige premieredato er satt til en gang i desember 2014.Kilde: imdb.com, justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Gjør deg klar for mer Avatar

  1. Nei!! Som «alle» andre elsket jeg filmen, den var perfekt komponert og med flotte skuespillere. Det er nettopp derfor de burde gi seg med originalen! Det blir så dumt å ødlegge en så fantastisk film med halvhjertede oppfølgere, hovedsaklig laget for å gi pordusenten ekstra tykk lommebok.
    (Eksempel på hvordan oppfølgere kan ødlegge en nydelig film:
    Løvenes Konge mistet mye av sjarmen sin etter 2eren og 3eren. Kom det ikke en firer også ?!)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul