Gjør deg klar til Halloween

Stjernene har allerede begynt å forberedere seg til Halloween, og det er på tide at vi begynner å gjøre det samme. 31. Oktober nærmer seg med stormskritt, og enten du har planer om å reke gatelangs eller feste denne dagen, krever det planlegging.

Halloween er det engelske ordet for allehelgensaften, og er opprinnelig en katolsk minnefest for helgener og martyrer. Markering av denne dagen har tidligere vært mest utbredt i USA, men blir stadig mer og mer populært også i Norge. En vellykket feiring krever planlegging, så her kommer vi med noen tips for at din allehelgensaften skal bli en suksess:

Pynt og tilbehør

På Halloween er det vanlig å pynte med ulike gjenstander som symboliserer døden, de levende døde, svart magi og mytiske monstre. Dersom du har planer om å arrangere en fest denne dagen, kan det lønne seg å ta en titt innom mye-moro.no. Her får du kjøpt alt du trenger av diverse tilbehør og pynt for å sikre deg æren av å ha holdt tidenes Halloween-party.

Uansett hva planen er, er et uthult gresskar på trappa på Halloween selvfølgelig en nødvendighet. Kjøp et stort og flott gresskar i din nærmeste blomsterforhandler, og ta den gøyale jobben med utskjæring selv. Tingen er å gjøre gresskaret så skummelt som mulig.

Alt fra mye-moro.no.

Kostymer

Enten man har planer om å reke gatelangs på Halloween for å servere folk ”Trick og Treat”, eller man har tenkt seg på en real Halloweenfest, er et ordentlig kostyme et must for alle og enhver. Dersom du ikke er så fingernem at du lager kostymene dine selv, kan en titt innom Partykostymer.com være lurt. De gir nå 25 % rabatt på hele bestillingen din hvis du bruker koden halloween25.

Alt fra partykostymer.com.

Filmer

Det er vel ingenting som får en mer i stemning til Halloween enn når man lader opp med noen skikkelig skrekkelige filmer. Det finnes en rekke horrible filmen man bare må se i forbindelse med Halloween, men dersom man er ute etter å prøve noe nytt, kan en tur på din nærmeste kino være tingen. I disse dager går skrekk og thriller filmene ”Hypnotisøren” og ”Paranormal Activity 4” som kan være verdt å få med seg.

Bildekilde: Thinkstock og produsentene

Skrevet av: Charlotte Olsen

Charlotte er ei livsglad jente på 20 år som bor i Oslo og studerer markedsføring. Hun er glad i å skrive, og målet er å starte sitt eget magasin for kvinner en gang i fremtiden. I mellomtiden deler hun gjerne sine tips og gode råd på Femelle.no og på bloggen, charlotte.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul