Glamorøs premiere i L.A

Christina Aguilera og Cher stjal all oppmerksomheten ved gårdagens Burlesque premiere i L.A.

Mange har vært spent på hvor talentfull Christina er når det kommer til skuespilleryrket, men i følge filmanmeldere imponerer hun i rollen som småby-jenta Ali Rose. Burlesque er regissert av Steve Antin og han har virkelig sørget for å få med et stjernespekket skuespillerteam. Blant annet Kristen Bell, Eric Dane, Cam Gigandet, Cher og Julianne Hough blir å se i filmen.

Burlesque-stjernene møtte selvsagt opp ved gårdagens premiere i Los Angeles, men også andre store navn var å se på den røde løperen. Kristin Cavallari, AnnaLynne McCord, Khloe Kardashian og Rebecca Gayheart kunne ikke gå glipp av denne nye og populære jentefilmen.

90210-stjernen AnnaLynne McCord overrasket alle ved å møte opp med stort, krøllete hår. Dette er en velkjent look for AnnaLynne, men siden 2009 har hun for det meste valgt stritt hår. Det passet perfekt å «ta frem» de lekre lokkene igjen for denne glamourøse anledningen. Hun så utsøkt ut i sin korte sølvkjole og lekre, sorte pumps fra Louboutin.

Selv om hennes sminke for anledningen kunne vært tonet ned minst ti ganger, så var Christinas grønne Elie Saab-kjole fantastisk. Nå forventet kanskje mange at hun ankom den røde løperen i noe skinnende og vågalt, men den gang ei. Christina valgte å holde antrekket litt mer trygt.

Rebecca Gayheart er nok kanskje mest kjent for sin rolle i tv-serien Vanished, men også for å være med i grøsserfilmen Urban Legend, fra 1998. På premieren i går hadde hun på seg en lårkort, lilla kjole med lekre, sorte mønsterdetaljer.

Den tidligere So You Think You Can Dance-deltageren Chelsea Traille har også en rolle i filmen, og hun var uten tvil den mest glamorøse på premieren i går. Hun stylet opp sin nydelige gallakjole med vakre, hvite accessoarer.

Julianne Hough spiller danseren «Georgia» i filmen, og hadde på seg en flott kjole fra Georges Hobeika sin couturekolleksjon i går. Selv om det er uvant å ikke se henne med sine blonde lokker, strålte hun som aldri før og flørtet med fotografene på premieren.

Kveldens korteste kjole gikk automatisk til Kristen Cavallari da hun ankom den røde løperen. Hennes smaragdgrønne Zuhair Murad-kjole tok pusten fra mange med sin smykkedekorerte overdel, og den tidligere The Hills-stjernen så ut til å storkose seg på den røde løperen.

Cher har virkelig kommet med sitt store comeback i denne musikalfilmen. Hun spiller den tidligere danseren «Tess», som er eieren av burlesque-klubben, The Venue. Dessverre stod Cher bak et av kveldens verste antrekk på premieren i går. Ikke bare viste hun frem like mye lår som Kristin Cavallari, men hennes BH kom også til syne på den røde løperen. Et lite kledelig valg for 65 år gamle Cher.

Debi Mazar har vært å se over alt når det kommer til tv-serier og film, men alltid i korte tidsrom. Blant annet i Entourage og komedien The Women. I sin enskuldrede kjole fra Carolina Herrera får hun prisen for kveldens verst kledde av Femelle.

Brunetten Khloè Kardashian ser alltid fabelaktig ut, men hennes antrekk for premieren ble litt for stift og anonymt. Hun gjorde en god jobb ved å reklamere for kveldens antrekk, da den er fra Kardashian-søstrene sin kleskolleksjon sammen med Bebe.

Burlesque har Norgespremiere den 28. januar neste år. I mellomtiden kan du kose deg med traileren nedenfor.

Kilde: imdb.com, justjared.buzznet.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

3 kommentarer om “Glamorøs premiere i L.A

  1. Jeg vil tro dere mener Julianne Hough i avstemmingsområdet og, ikke Jennifer?? Elsker kjolene <3

  2. Å herlighet! Hadde hørt nokre av sangane på forhond og tenkte ikkje meir enn at den var like dårlig som resten. Men dinna såg virkelig bra ut! Woow :D

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul