«Gossip Girl» i Paris

Det ser ut som fjerde sesong av den populære serien «Gossip Girl» kommer til å by på enda mer mote og intriger.

I følge medprodusentene Josch Schwarts og Stephenie Savage kommer de to første episodene av sesong fire til å bli innspilt i Paris, Frankrike. Både Serena (Blake Lively), Blair (Leightoon Meester) og Chuck (Ed Westwick) blir med til det franske motemekkaet.

«Vi nevner reisene til karakterene hele tiden, men det er veldig vanskelig og dyrt. De skrevne bøkene var heldig på den måten. En skiferie til Aspen koster absolutt ingenting å skrive ned, men for oss som må reise til hvert enkelt sted er det ikke bare bare.» fortalte Savage til Vulture via e-mail.

Antrekkene vi frem til nå har sett av Blake Lively og Leighton Meester er helt fantastiske. Blair i sin nydelige knallrøde kjole matechet med en fabelaktig rosa cluth, og Serena i sine blå bukser og glitrende gulljakke. Mange blir nok sittende å sikle etter deres klært denne sesongen også. Du kan se flere bilder av innspillingen i Paris og klærne nedenfor.

Sesong fire har premiere den 13. September i USA.
[cincopa 10666255]
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul