«Guttesveis» for sin nye film

Anne Hathaways nye film byr på mange forskjellige hårfrisyrer.

I juni i år ble det bekreftet at Oscar-nominerte Anne Hathaway skulle spille hovedrollen i den romantiske filmatiseringen av David Nicholls «One Day», og allerede måneden etter begynte innspillingen. De siste bildene som har blitt tatt av Anne på filmsettet viser forskjellige lengder på hennes hår, men det var først tidligere i dag at vi fikk sett stjernen i helt kort hår. Mange er kanskje redde for at hun har klipt av seg sine lange lokker, men det er heldigvis kun en flott parykk hun har på seg. Anne kledde den korte frisyren, og minnet veldig om en annen vakker skuespillerinne. Nemlig Carey Mulligan med sin stilige hårsveis.

Filmen «One Day» blir regissert av Oscarvinneren Lone Scherfig og blir produsert av Focus features og House Films. Denn romantiske komedien sentrerer seg rundt Dexter (Jim Sturgess) og Emma (Anne Hathaway), som først møtes under sin eksamen i 1988 og som fortsetter å gjenforenes en dag hvert år de neste 20 årene.

Anne er kanskje mest kjent for sin rolle som Mia Thermopolis i «The Princess Diaries», og jamen høres det ut som «One Day» kommer til å by på en eventyrfortelling også. Filmen har premiere neste år. Vi gleder oss!

[cincopa 10735847]

Kilde: gossipcenter.com, imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “«Guttesveis» for sin nye film

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul