Halle Berry går for gull

Halle Berry var god som gull på premieren av hennes nye film, Frankie & Alice i Hollywood i går kveld.

Den 44 år gamle Oscarvinneren har blitt overdrøsset av skryt for sin rolle i dramafilmen Frankie & Alice, hvor hun spiller en ung kvinne, Frankie, som finner ut at hun lever med en multippel personlighetsforstyrrelse. Filmen følger Frankies kamp mot sin alter-personlighet, Alice, som er en rasistisk, hvit kvinne. Kanskje dette blir nok en Oscarnominert rolle for Halle?

Regissøren bak denne filmen er Geoffrey Sax, mannen som ga oss skrekkfilmen White Noise og eventyrdramaet Doctor Who i 1996. Svenske Stellan Skarsgård har rollen som Frankies (Halle Berry) psykolog. Han kjenner du nok igjen fra storfilmer som Pirates of the Caribbean og Mamma Mia.

På Hollywoodpremieren i går var selvfølgelig Halle kveldens store midtpunkt, men også andre kjente stjerner som blant annet Mandy Moore, Garcelle Beauvais og Julie Benz var tilstede.

Datoen for filmens Norgespremiere er fremdeles ikke satt. Traileren kan du se nedenfor.

Kilde: imdb.com
Bildekild: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul