Har takket ja til nye filmprosjekter

Harry Potter-stjernene er endelig klar for nye filmprosjekter!

Det har vært utrolig mange rykter rundt at hovedrollen Daniel Radcliffe visstnok har takket ja til en ukjent rolle. Nå har det endelig blitt bekreftet at han skal spille en ung advokat ved navn Arthur Kipps i thrilleren «Woman in Black.» Dette høres utrolig spennende ut. Vi gleder oss til å se Daniel i nye roller fremover.

Filmen handler om at advokaten Arthur Kipps skal fikse noe papirarbeid i et hjem hvor en kvinne nylig har gått bort. Han finner ut av mange hemmeligheter og møter til og med en mystisk kvinne i sort. Spennende.

Tom Felton som spiller «bad boy» Draco Malfoy i Harry Potter, har også takket ja til en ny rolle. Han skal spille mot blant annet James Franco (Spider Man), Andy Serkis (Lord of the Rings), Freida Pinto (Slumdog Millionaire) og John Lithgow (Frasier) i «Caesar: Rise of the Apes.»

Handlingen i filmen er satt i dagens San Francisco og omhandler tiden etter menneskenes forsøk med genteknologi, som da igjen fører til utvikling av intelligens hos aper og en fremtidig krig om herredømmet.

Vi gleder oss masse!Kilde: perezhilton.com
Bildekilde: PR Photos

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Har takket ja til nye filmprosjekter

  1. Dette hørtest artig ut! Ingen tvil om at jeg skal se begge filmene, når selveste Tom Felton, og fantastiske Daniel Radcliffe skal være med! ((: Selvom det blir vondt å se Harry Potter-stjernene i andre filmer enn der jeg først ble kjent med dem, så må livet gå videre. Gleder meg massemasse.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul