Helamerikansk kjedelig

Post Grad handler om Ryden (Alexis Bledel) som har hele planen lagt frem. Hun skal få gode karakterer på High School, komme inn på et bra college, være flink pike, og få en toppjobb på et bokforlag, der hun skal oppdage den neste «great american novel». Når endelig Ryden er uteksaminert fra college, stjeler en gammel klassekamerat drømmejobben rett foran nesen hennes, og hun blir nødt til å flytte tilbake hjem, mens hun leter etter en jobb. KJærlighetsintriger, familiedrama og yrkeskrise. Med søte skuespillere, et relativt godt konsept og morsomme replikker skulle man tro at dette ville være en helt fin komedie. Dessverre er den ikke fin, den er kjedelig.

Dette er en typisk helamerikansk film hvor lite blir overlatt til fantasien. Den har sine øyeblikk, men det er mest takket være skuespillerne. Alexis Bledel imponerer dessverre ikke, noe som irriterer meg, fordi hun er en veldig søt skuespiller som kan så mye bedre enn dette. Jane Lynch (fra blant annet Glee) er også litt kjedelig i denne filmen, noe som skuffet meg ekstremt, hun som ellers er så morsom som det går an å få blitt.

Denne filmen var rett og slett kjedelig og veldig forutsigbar, og jeg skrudde av etter en time. Eneste grunnen til at jeg ikke skrudde den av før var fordi jeg måtte være sikker på at den var så dårlig som jeg trodde den var. Det var den.

Terningkast 2.

Skrevet av: carina

Carina Behrens er ei jente på 21 år som studerer journalistikk på Norges Kreative Fagskole i Oslo, og blogger på thelateparade.blogspot.com. Ønsker å bli forfatter, men målet er filmjournalist. På Femelle har hun hovedansvaret for film-redaksjonen.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul