Hollywoodpremiere: «Love & Other Drugs»

Anne Hathaway og Jake Gyllenhaal promoterte deres nyeste film, Love & Other Drugs i Hollywood den 4. november.

Love & Other Drugs er basert på Jamie Reidy sine memoarer, «Hard Sell: The Evolution of a Viagra Salesman». Den følger livet til sjarmøren og kvinneglade Jamie (Jake Gyllenhall). Han er vant til å få det som han vil med damer, men møter sin match i Maggie (Anne Hathaway), som er en uavhengig og selvstendig kvinne som ikke lar noen, eller noe, holde henne tilbake. Selv om både Maggie og Jamie kun er ute etter en flørt, oppdager de begge to at de begynner å bli forelsket i hverandre. Handlingen får filmen til å høres ut som en kjedelig, men romantisk klisjèfilm, og den kommer nok til å få både skryt og slakt fra filmanmeldelere. Regissør, Edward Zwick er kjent for andre storfilmer som Blood Diamond, The Last Samurai og Legends of the Fall.

Dette er ikke første gang Anne Hathaway og Jake Gyllenhaal spiller mot hverandre. I Brokeback Mountain hadde Anne rollen som Jake sin kone, og filmen vant til sammen hele tre Oscars. Talentfulle og avdøde Heath Ledger hadde også en hovedrolle i filmen og spilte Jake sin elsker og ekte kjærlighet.

På premierefesten av Love & other Drugs i Hollywood den 4. november, strålte superduoen på den røde løperen. Jake så stilsikker ut i en klassisk dress fra Burberry og 27 år gamle Anne var kveldens dronning i sin hvite Antonio Berardi kjole.

Filmen har premiere i Norge den 21. januar neste år. Traileren kan du se nedenfor.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul