«How Do You Know» premiere i L.A

Mandag kveld var det endelig klart for Hollywoodpremieren av den nye romantiske komedien How Do You Know.

Reese Witherspoon møtte opp på premieren og poserte for fotografene sammen med sine filmkollegaer Paul Rudd, Jack Nicholson og Owen Wilson. Det var definitivt Reese som stjal hovedoppmerksomheten med sitt flotte blonde hår og lekre, stroppløse kjole fra Zac Posen. Det er også hun som spiller den kvinnelige hovedrollen i How Do You Know.

Stjernespekket trekantdrama
Filmen handler om 27 år gamle Lisa Jorgenson (Reese Witherspoon), som ikke føler seg riktig klar for den store kjærligheten og et familieliv, som de fleste andre på sin egen alder. Hennes bristepunkt nåes når en kjekk flamme fra studietiden, George (Paul Rudd) begynner å konkurrere om hennes oppmerksomhet, mot hennes nåværende, herskesyke kjæreste, Manny(Owen Wilson).

Talentfulle skuespillere
Med både en Oscar og en Golden Globe i baklomma for Reese, så er det veldig mye som tyder på at dette kommer til å være en romantisk komedie med det lille ekstra. I filmen spiller også den tre ganger Oscar vinneren Jack Nicholsen rollen som Paul Rudds far. Owen Wilson fikk også æren av å bli nominert til en Oscar for sin innsats i The Royal Tenenbaums i 2002, men vant ikke.

How Do You Know har Norgespremiere den 25. mars neste år.

Flere bilder fra premieren, samt filmtraileren finnes nedenfor.

Kilde: imdb.com
Bildekilde: Getty Images

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul