Hun skal spille Lisbeth Salander

Rooney Mara skal spille Lisbeth Salander i den amerikanske filmversjonen av Stieg Larsson sin boktrilogi.

Denne ukjente stjernen ble veldig godt lagt merke til i «A Nightmare on Elm Street», men hennes store gjennombruddsrolle blir nok ikke før i «The Social Network». Filmen om Facebook kommer på kino i Norge allerede 29. Oktober, og vi gleder oss til å se Rooney Mara sine skuespillerprestasjoner.

Hun utkonkurrerte både Natalie Portman, Scarlett Johansson og Kristen Stewart for rollen som Lisbeth Salander, så forventningene til fans omkring i verden er store.

«The Girl With The Dragon Tattoo» har ikke premiere i USA før rundt juletider neste år. Rooney Mara skal spille mot Daniel Craig i rollen som Mikael Blomkvist.Bildekilde: Getty

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

En kommentar om “Hun skal spille Lisbeth Salander

  1. oi.. Spennende! Klarer ikke helt se henne for meg som salander, men det klarte jeg ikke med rapace heller og hun viste seg jo å være helt RÅ!

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul