Jack Sparrow er tilbake

Nysgjerrig på den fjerde «Pirates Of The Caribbean» filmen? Vel, da bør du fortsette å lese.

I denne nykommeren roter selvsagt piraten, Jack Sparrow seg bort i enda mer trøbbel. Denne gang betyr trøbbel en vakker kvinne (Penelope Cruz) fra hans fortid. Alt tyder på at vi får se mer romantikk fra selveste Jack Sparrow i «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides».

Geoffrey Ruch, Astrid Berges-Frisbey, Sam Claflin og Kevin McNally er andre stjerner som blir med i film nummer fire. Det blir nok ikke helt det samme uten filmenes store turtelduer, Orlando Bloom og Keira Knightley, men det er lov å håpe.

Filmen har foreløbig premieredato den 20. Mai neste år.

Hva synes vi egentlig om at det blir en fjerde film, og kommer den til å bli like bra som de tre første?Kilde: cinematical.com
Bildekilde: Fra filmene «Pirates Of The Caribbean»

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

7 kommentarer om “Jack Sparrow er tilbake

  1. Jeg elsket den første filmen, så den andre, og ignorerte den tredje. Altså har jeg bare sett de to første. Er ganske usikker på hva jeg mener om at de skal lage så forbaska mange, men forhåpentligvis blir det jo bra. Jeg mener, det er tross alt Johnny Depp vi snakker om ;D

  2. Hmm, vel.. De to første var jo bra. Den tredje var helt grei. Litt morsom pga Sparrow, men ble egentlig veldig skuffet over handlingen. Det var så utrolig drøyt. En film nr 4 uten Bloom og Knightley? Jeg syntes ikke de bærte noen av filmene, jeg er ikke så fan av de to sammen, men de burde jo vært med i noen scener i hvertfall, for å se at de lever liksom.. Det blir spennende, men håper at de gjør noe utrolig kult, i og med at det er film nr fire :)

  3. Jeg elsker alle tre filmene, men de to siste ble liksom ikke like bra som den første. Derfor håper jeg at fjerdefilmen blir like bra som den første!

  4. Oi, dette kan bli spennende :D Sparrow<3
    Håper de gjør noe spesielt med denne filmen :-)
    Og for min del, gjør det ikke noe at Keira og Orlando ikke er med!

  5. Uten Orlando Bloom og Keira Knightley blir det ALDRI det samme. De har vel ikke tenkt tenkt til BYTTE de ut? Det vil si, greit nok hvis rollefiguerene rett og slett er vekk, men ikke snakk om at jeg ser filmen hvis de har byttet skuespillere! Nooooo thankyou.

  6. jeg syns at keira og orlando skulle vært med, men jeg har jo alle andre filmene så denne må bli en i samlingen ;)

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul