Jennifers mange roller

41 år gamle Jennifer Lopez er et stort navn i Hollywood, både når det kommer til musikk og film. Nå skal vi forholde oss til hennes skuespillerkarriere, og til slutt kan du stemme på hvilken filmrolle du liker henne best i.

Med 9 album og hele 23 filmroller har Jennifer hatt gigantisk suksess over hele verden. Hun startet som alle andre med småroller i ukjente filmer, men etter hennes imponerende prestasjoner i Selena ble hun et mer kjent ansikt i Hollywood, og den førte til hennes store gjennombrudd. Samme året ble hun også å se i skrekkfilmen Anaconda og i 2000 spilte hun i den forvirrende sci-fi filmen, The Cell. Men det var først etter hennes rolle som bryllupsplanleggeren Mary Fiore i The Wedding Planner at filmprodusentene virkelig begynte å følge med henne.

Jennifer jobbet hardt med både musikken og skuespillerkarrieren sin konstant i seks år. Hun spilte inn blant annet Angel Eyes, Enough, Maid in Manhattan, Gigli, Jersey Girl, Monster In Law og Bordertown. De siste fire årene har hun giftet seg med Marc Anthony og blitt mor til tvillingene Max og Emme. I år spilte hun inn sin nyeste film, The Back-up Plan, sammen med Alex O’Loughlin. Jennifer er og forblir en dronning innen både romantiske komedier og nervepirrende thrillere. Hun har bevist at hun kan få til absolutt alt.

Kilder: wikipedia, imdb.com

Skrevet av: Reidun Beate

Reidun Beate Hagen er en ambisiøs jente på 24 år. Hun er gründeren av Femelle Media. Samtidig jobber hun som hovedredaktør og sjef for alle nettsidene. På privaten er hun gift med Magnus og har en liten datter som heter Miley.

Les mer om hennes liv på http://reidunbeate.femelle.no.

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul