Julegavetips til mor

Å handle julegaver til mødre som ser ut til å ha alt, er en håpløs utfordring. Vi hjelper deg å finne den perfekte julegaven!

Mange mødre elsker å pynte, og jula er en perfekt tid til pynting. Pyntegjenstander, stearinlysholdere, malerier og lignende er fine gaver som man får bruk for. En ny duk, nye trekk til sofaputene eller nye gardiner kan være med på å friske opp hele huset. Har du litt mer penger å legge i gaven, kan nye lamper eller møbler være en god idé. Nye laken og sengetrekk i kvalitetsstoff er også en super gave.

Har du en mor som elsker å tilbringe tid på kjøkkenet? Nye tallerkener, glass og bestikk slår aldri feil, og velg gjerne et sett som matcher. Eller hva med noen flotte vinglass? Vanlig kjøkkenutstyr er alltid praktisk.

Kjøkkenredskaper i tre er av god kvalitet og varer lenge, og de koster ikke mye heller. En stor kjøkkenmaskin, en blender eller nye kasseroller og panner er noe alle kan få bruk for, og blir garantert satt pris på hvis du har en mor som liker å bake og lage mat. Har du ikke så mye penger, vil et par grytekluter eller en bok med oppskrifter være en fin gave til den matglade.

Alle mødre fortjener å skjemmes bort og unne seg litt luksus. Et gavesett med hudpleieprodukter, en deilig dusjsåpe, en vakker leppestift eller lignende vil gi henne den ekstra egenpleien som hun fortjener. Et nytt antrekk til alle julemiddagene faller garantert i smak. Hvis du virkelig vil skjemme henne bort, kan du kjøpe henne et gavekort på et spa eller en time hos hudpleier. Eller kanskje en time hos frisør til klipping og farging? Det vil virkelig bli satt pris på! En myk og deilig morgenkåpe i silke eller en eksklusiv parfyme er også fine gaver som gir en deilig luksusfølelse.

Hvis moren din er av typen som alltid gjør sitt beste for alle rundt seg og sjeldent tar seg en pause selv, fortjener hun noe som gir henne et avbrekk i hverdagen. En god bok, gjerne en romantisk roman eller en spennende krimhistorie vil gi henne en god unnskyldning til å sette seg ned og slappe av. Et par myke tøfler passer perfekt til en lesekveld. En stor kopp sammen med en pose grønn te eller kakao, duftlys, et stort, varmt teppe eller en fin film på dvd er også kjempefine gaver for en som fortjener å bruke litt tid på seg selv.

Har du et fint bilde av deg og moren din fra da du var liten? Et pent portrettbilde av deg selv eller kanskje et bilde av besteforeldrene dine? Dra til en fotobutikk og få de fremkalt, forstørret og rammet inn. Et bilde sier som kjent mer enn tusen ord, og et fint bilde på veggen gir alltid gode minner og gode følelser. Mange fotobutikker på nett tilbyr flere forskjellige typer fremkalling, forstørrelser og lignende.

Mødre er fantastiske! Enten du gir henne et hjemmelaget, personlig kort eller en dyr luksusgave, vis henne at du setter pris på henne og alt hun har gjort for deg.

Bildekilde: Thinkstock, produsentene

Skrevet av: Gro

Jeg er en 20 år gammel jente som kommer fra Vadsø, og jobber som treningsinstruktør og butikkmedarbeider i klesbutikk.

En kommentar om “Julegavetips til mor

Legg igjen en kommentar

Vis
Skjul